2777
2789
عنوان

کنکوری 1405 نه❌

75 بازدید | 7 پست

کنکوری ۱۴۰۵❌

ذره ذره مردن و زجرکش شدن✅

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به عوان کسی که تمام وقت و عمرش رو گذاشت برای کنکور میگمتا پارتی نداشته باشی بهترین دانشگاه بری بهترین رشته بری بهت کار نمیدن.

من الان تو خونه نشستم با بهترین مدرک و بهترین رشته ولی دخترداییم به زور خانوادش درس خوند یه رشته چرت رفت ولی چون باباش پارتی داشت الان سرکار میره.

تو هم زیاد خودت رو عذاب نده

به عوان کسی که تمام وقت و عمرش رو گذاشت برای کنکور میگمتا پارتی نداشته باشی بهترین دانشگاه بری بهتری ...

عزیزم من مجبورم راهی ندارم تنها راهم پزشکیه .. پزشکی و اینا پارتی خاصی هم نمیخواد فقط تلاش و خوندن میخواد

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁