2789
عنوان

کنکوری 1405 نه❌

1 بازدید | 6 پست

کنکوری ۱۴۰۵❌

ذره ذره مردن و زجرکش شدن✅

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به عوان کسی که تمام وقت و عمرش رو گذاشت برای کنکور میگمتا پارتی نداشته باشی بهترین دانشگاه بری بهترین رشته بری بهت کار نمیدن.

من الان تو خونه نشستم با بهترین مدرک و بهترین رشته ولی دخترداییم به زور خانوادش درس خوند یه رشته چرت رفت ولی چون باباش پارتی داشت الان سرکار میره.

تو هم زیاد خودت رو عذاب نده

به عوان کسی که تمام وقت و عمرش رو گذاشت برای کنکور میگمتا پارتی نداشته باشی بهترین دانشگاه بری بهتری ...

ححققققققققققققققققققققققق

حوصله آدم عقده ای ندارم. حوصله دعوا ندارم پس برای تخلیه فشار روحی و روانی به تراپیست مراجعه کن

به عوان کسی که تمام وقت و عمرش رو گذاشت برای کنکور میگمتا پارتی نداشته باشی بهترین دانشگاه بری بهتری ...

عزیزم من مجبورم راهی ندارم تنها راهم پزشکیه .. پزشکی و اینا پارتی خاصی هم نمیخواد فقط تلاش و خوندن میخواد

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁