2789
عنوان

قهر کردم

73 بازدید | 8 پست

سر موضوعی ک تو تاپیک قبلی گفتم قهر کردم اومدم تو اتاق از عصر شوهرم اصلا عین خیالش نیست باید چیکار کنم اخه اون سرم دادوبیدادکرد دوس ندارم برم منت کشی اکثرا قهر میکنیم من میرم آشتی کنیم حوصلمم تو اتاق سر رفت چیکار کنم ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اشتباهترین کاری که ما خانما انجام میدیم اینه وقتی قهر میکنیم میفتیم توی تخت و گریه و ناراحتی

الان اگه یه بشقاب میوه برداری بری جلوی تلوزیون بخوری فیلمم ببینی

هنگ میکنه بنده خدا 😂همونجا بهش اهمیت نده که بفهمه زندگی با اون بدون اون در جریانه

این شرایط سختهمن تحمل ندارم نیاد منت کشیولی در هر صورت نمیاد،انگار اصلا متوجه نمیشه قهرمسعی میکنم کم ...

میگه بدم میاد بحثمون میشه میری تو اتاق خوب چیکار کنم وقتی باهاش قهرم بشینم تو حال برام تو قیافه باشه میمونم تو اتاق اونم اصن براش مهم نیست

اشتباهترین کاری که ما خانما انجام میدیم اینه وقتی قهر میکنیم میفتیم توی تخت و گریه و ناراحتی الان اگ ...

روم نمیشه بعد پیش خودش فکر میکنه رفتم منت کشی آخه همیشه من طاقت نمیارم میرم اشتی میکنم تاحالا نشده ببینم چقدر ممکنه قهرو ادامه بده ولی دیگه اگر امشبم من اشتی کنم خیلی پرو میشه 🙁