دقیقا به خاطر همین که عقل نداره صرفا از صاحبش پیروی میکنه
یه خلافکار هم ممکنه سگ داشته باشه و سگش مریدش بشه و نمیفهمه چیکار میکنه
ولی ادم عقل داره اگه به پدر و مادرش احترام بذاره چون از روی عقل خودشه ارزشمند تره و اگاهانه تر
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی فکر میکنم همش به رفتار پدر مادر بستگی داره که بچه چطور بار بیاد
مدتی بود یه غم بزرگی رو دلم سنگینی میکرد که خدای عادل سبکترش کرد اون تتمه شم خدا حل میکنه و میدونم که درست میشه 🥰😍خدایا هزاران بار شکر 🤲🤲🤲🤲 اذان صبح حیات بخش 🌿خدایا به امید تو 😻💥اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍
چون اون حیوانه اختیاری از خودش نداره طبق غریزه عمل میکنه. حرف گوش کن بودنشم ارزشی ندارهولی انسان اخت ...
داره میگه چرا مثلا انسان که به قول شما اشرف مخلوقاته به پدر مادرش بی احترامی میکنه !؟!؟!؟با اینکه زحمات پدر مادرشو میبینه !!!!
مدتی بود یه غم بزرگی رو دلم سنگینی میکرد که خدای عادل سبکترش کرد اون تتمه شم خدا حل میکنه و میدونم که درست میشه 🥰😍خدایا هزاران بار شکر 🤲🤲🤲🤲 اذان صبح حیات بخش 🌿خدایا به امید تو 😻💥اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍
ولی دوره زمونه جوری شده، ک همیشه خدا ما بچه ها ازخانوادمون طلبکاریم
واقعا باید زحمت هاشون رو هم ببینیم
کلا عادل بودن هم سخته هم خیلی مهمه
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
دقیقا به خاطر همین که عقل نداره صرفا از صاحبش پیروی میکنهیه خلافکار هم ممکنه سگ داشته باشه و سگش مری ...
میپرسه چرا انسان که عقل داره طلبکاره و بی احترامی میکنه!!!! چرا همتون یه جمله ی کلیشه ایو تکرار میکنین؟