2789
عنوان

خیانت

142 بازدید | 11 پست

خستم یکم روحیه میخوام و مقدار زیادی پول برای نجات خودم از دست ی زامبی خودشیفته ک منو تهدید میکنه ب قتل، بهم خیانت کرد مهریه امو بخشیدم ک حق طلاق بگیرم خانوادم ام نمیدونن نمیخوام ابروشونو ببرم دوتاشون متاهلن فقط دوست دارم زودتر راحت شم ، تو ایران ازدواج نکنید، باید تا اخر عمر اسیر یه نفر باشید چون زنی حق نداری از طرفی ک بهت ظلم میکنی سریع جدا شی باید کیسه های دادگاه ها رو پر کنی کاش ی قانون بود میرفتی محضر راحت میگفتی اقا نمیخوام اونم میگفت امضا بزن تمام ، تو این گرما با بچه با دل شکسته و روحیه داغوون هی برو اونجا برو مشاور برو ینور اونور زرت و زرت کارت بکش با اینکه حق طلاق داری، بحث سیاسی نبود ظلمی ک داره ب خیلی زنای ایرانی میشه رو گفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا ازدواج کردن اشتباهه ،ازدواج ی زمانی خور ولی واقعا الان شده مصیبت.از لحاظ اقتصادی ،از لحاظ اعصاب ،از لحاظ همه چیز فقط افراد رو دچار مشکلات بیشتر میکنه.دخترا تو رو خدااااا ازدواج نکنید

شوهرشم نمیدونه کلی با شوهر من رفیقه ، اونم رفیق بامرام

مدرک جمع کن و شوهرتو تهدیدش کن

ک اگر طلاقت نده بری ب شوهرش بگی

یا که اون زنیکه رو تهدید کن

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

مدرک جمع کن و شوهرتو تهدیدش کنک اگر طلاقت نده بری ب شوهرش بگییا که اون زنیکه رو تهدید کن

دوسا پیش ازش شکایت کردم ، الان پیاماونو اوردم بالا با شوهر من دعوا میکرد ک نکنی رفتی سمتش شب چرا انلاین نشدی

دوسا پیش ازش شکایت کردم ، الان پیاماونو اوردم بالا با شوهر من دعوا میکرد ک نکنی رفتی سمتش شب چرا انل ...

متوجه نشدم اون زنده با شوهرت دعوا میکرد؟

متوجه نشدم اون زنده با شوهرت دعوا میکرد؟

اره از چت ها متوجه شدم تو کل زندگی من دخالت میکنه حتی رابطه، با اینکه یکبار شکایت کردم ازش ب التماس افتاد تا رضایت دادم الان باز خیلی راحت با شوهر من رابطه داشته بدون هیچ ترسی

اره از چت ها متوجه شدم تو کل زندگی من دخالت میکنه حتی رابطه، با اینکه یکبار شکایت کردم ازش ب التماس ...

واقعا خیلی ساده ای

شوهر داره ها

تهدیدش کن