2789
عنوان

آمبولی ریه

60 بازدید | 13 پست

سلام پسر من 14 سالشه از پارسال شکم درد داشت رفتیم آپاندیست عمل کردیم بعد خوب نشد چند ماه بعد یک دکتری گفت ببر طب فیزیکی و توانبخشی رفتیم گفت پشتش اسکولیوز داره و پاش صاف و پرانتزی بعد پسر من گیر داد رفتیم ارتوپد بعد پاهاش رو هدایت صفحه رشد عمل کردند تقریبا میشه یک ماه بعد دو روز بعد می گفت نفسم بند میاد انگار یکی رو قفسه سینه ام نشسته رفتیم بیمارستان دکتر گفت باید بستری کنیم چند تا آزمایش بگیریم بعد شب همه پرستار ها ریختند رو سرش بعد گفتند جواب یکی از آزمایش هاش بالا اومده بعد جراحی طبیعی ولی ممکن آمبولی ریه باشه بعد اون رو و انتقال دادند بیمارستان کودکان بعد اونجا تو اورژانس فرستادند سیتی آنژیو گرافی و عکس و آزمایش و اینا بعد اومدیم پرستار ها داشتند. می گفتن بفرستیم آی سی یو بعد پسر من بدنش شروع کرد لرزیدن نمی تونست دست و پایش رو نگه داره و بدنش و ناخنم کبود شدن و رنگش پرید پرستار ها ریختند رو سرش اکسیژن اینا وصل کردند فرستادند آی سی یو شب خوابید صبح خوب بود دکتر اومد گفت تو سی تی دیشب چیزی نشون نداده و پاک بوده بعد مجدد فرستادند تو بیمارستان معتبر تر سی تی آنژیوگرافی جدید اون هم پاک اومد و بعد چهار روز مرخص کردند گفتم. با چیزی نبوده اگه هم بوده رفع شده با دارو ها بعد گفت معلوم نمیشه چهار روز اونجا بودیم مرخص کردن. دکتر آمپول آنوکساپارین 4000 تجویز کردند روزی دوتا تعدادش 20 تا بود بعد رفتیم مجدد آزمایش دادیم کردند 10 تا روزی یک دونه بعد این چند روز پیش رفتیم آزمایش گرفتن من به دکتر عمومی نشون دادم شب دیگه خود دکتر رفته بود دکتر گفت زیاد احتمالا هنوز قطع نکنه دارو رو صبح که به خودشون نشون دادم گفتند رفته بالا ولی دارو رو قطع کردند دی دایمرش 281.9بود بعد پسر من میگفت وقتی آمپول هارو میزدیم دردش کامل رفع شده امروز گفت باز نفسم بند میاد مثل اون موقع شدم مجدد و ناخن دستش کبود شد عکس می زارم ببینید بعد نفسش هم بند میاد به نظرتون مشکلی داره چیکار کنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

در حق بچت مادری کن ببرش دکتر اینجا چرا اومدی هم خودتو اذیت میکنی هم اون بچه رو

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

دی دایمر با دارو حل میشه،تحت نظر پزشک باشه،با نظرات اینجا نمیشه درارتباط با چنین چیز تخصصی تصمیم گرف ...

به دکتر میگیم میگه چیزی نیست ولی به چند تا دکتر دیگه گفتن میگن خطرناک دیپ سیک و چت جی پی تی هم گفتم گفتند شاید معلوم نشه داخل آزمایشات

تو همدان اکباتان

به دکتر میگیم میگه چیزی نیست ولی به چند تا دکتر دیگه گفتن میگن خطرناک دیپ سیک و چت جی پی تی هم گفتم ...

بازم متخصص نشون بده،میتونی ویزیت انلاینم بگیری وشرح حال بدی وعکس ازمایشا نشون بدی،ولی اگه همه گفتن چیزی نیست،احتمال داره برای اعصابشم باشه،این مدت استرس زیادی متحمل شده تو این سن

انگشتانش نگاه کن, ببین بیحالی و رنگپریدگی داره یا نه، تنفس هاشو تویذقه بشمار بهم بگو..

این نیست دائم باشه دیشب تو خواب از دردش بیدار شد گریه می کرد ولی مثلا صبح چیزی نبود بعد تقریبا بین 30تا 50 متغیر تو یک دقیقه

بازم متخصص نشون بده،میتونی ویزیت انلاینم بگیری وشرح حال بدی وعکس ازمایشا نشون بدی،ولی اگه همه گفتن چ ...

ویزیت آنلاین گرفتیم گفت ببریم بیمارستان ولی خود دکتر گفت ممکن چند تا لخته کوچک باشه مونده از قبل

این نیست دائم باشه دیشب تو خواب از دردش بیدار شد گریه می کرد ولی مثلا صبح چیزی نبود بعد تقریبا بین 3 ...

اگه الان بین ۳۰تا۵۰ هست ، زنگ بزن اورژانس حتما...من خودم اورژانس کار میکنم..

ویزیت آنلاین گرفتیم گفت ببریم بیمارستان ولی خود دکتر گفت ممکن چند تا لخته کوچک باشه مونده از قبل

خب پس ببر بیمارستان،هر زمان دیدی حال نداره یا درد داره،سریع زنگ بزن اورژانس بیاد،اگه حس میکنی با بیمارستان همدان اکی نیسی،یسر تهران بیارش

استرس هم داره نمیشه گفت نداره چون از طرف مدرسه یکم استرس زیاد وارد میشه تیز خوشان درس می خونه

ببین خواهر من آمبولی خطرناکه البته بعیده الان باشه ولی اگه میبینی کبود هست..تنگی نفس واضح داره زنگ بزن اورژانس