بچه ها من از یکی خوشم میاد قبل اینکه باهاش حرف بزنم صرفا کراش داشتم روش ولی بعد از اینکه خودم پیام دادم بهش متوجه شدم دیکه کراش نیست وابسته اش شدم خیلی ادم عاقلی بود خیلی پسر خوبی بود ۱۹ سال شه
خیانت دیده باهاش یه صحبت کردم گفت اخرشو بگم که گفت اکه کار داشتی میتونی پیام بدی
چند روز بعد استوری گزاشته بود خنده فرستادم از اونجا شروع شد گفت بلاکرکنم ؟ گفتم خودت میدونی گفت از دلم نمیاد بلاکت کنم خیلی مهربون و با معرفتی
اینم بگم میگفت من کلا بچه محل رو بلاک میکنم یا مزاحم رو اینم بچه محلمونه ولی بلاک نکرده بود گفت به عنوان دوست باشیم روز اول خیلی اوکی بود بعد روز دومم اوکی بود ولی سوم سین میزد جواب نمیداد چند رو بعدم من پیام دادم که خوب اکه نمیخای بگو چرا اینجوری مکینی گفت حوصله نداشتم بازم دورورز صحبت کردیم ولی نه مثل قبل یکم سرد شده بود
دیگه گفتم صحبت کینم به عنوان دوست؟ که گفت یه یه یه سالی میشه حوصله رفیقو دوستو رل ندارم منم گفتم باشه مشکلی نیستن و در اخرم قرار شد هر وقت دوست داشتم پیام بدم
یکم مغرور میزد یعنی شاید به خاطر خیانتیه که دیده انکار میخاست باهاش صحبت کنم ولی یه چیزی مانع بود به نظرتون چیکارکنم؟