سلام پسر من شکمش در. میکرد سال پیش آپاندیست عمل کردیم ولی خوب نشد بعد از چند ماه رفتیم دکتر عمومی گفت برید پیش طب فیزیکی و توانبخشی بعد رفتیم گفت پشتش اسکولیوز خفیف داره پاهام خیلی کم پرانتزی بعد پسر من گرفت دهنش عرفتیم ارتوپد گفت نیازی نیست ولی می تونید عمل کنید خلاصه رفتیم عمل کنیم پاهاش پرانتزی بود 14 سالشه عمل هدایت صفحه رشد کردیم تقریبا 1 ماه پیش بعد دو روز نفسش بند می اومد بردیم مجدد بیمارستان دکتر گفت بستری می کنیم آزمایش میگیریم شب پرستاران اومدن گفتن می فرستیم یک بیمارستان دیگه اینجا فوق تخصص نداره فرستادن کودکان با آمبولانس بعد تو اورژانس بودیم که فرستادند سی تی آنژیوگرافی و عکس بعد اومدیم پرستار ها داشتند می گفتن بفرستیم آی سی یو بعد پسر کن یک دفعه لرزید و فشار خون و اکسیژنش تغییر کرد رنگ ناخن سیاه شد و رنگش پرید بعد سریع ریختن پرستار ها رو سرش و فرستادند آی سی یو بعد دکتر خون اومد گفت ما فقط تو یک آزمایشش عددش بالا بود بعد عمل هم طبیعی این عدد بالا باشه یه روز نگه داشتند مجدد فرستادند جای دیگه سی تی آنژیو گرافی گفتند اونجا معتبر تره بعد جواب همه اومد دکتر گفت مشکلی ندارد اگه هم مشکلی داشته برطرف شده دارو دادیم بهش بعد 20 تا آمپول آنوکساپارین 4000تجویز کرد روزی دوتا بعد رفتیم مطب آزمایش نوشت بعد کرد آمپول رو روزی یکی بعد الان هم مجدد آزمایش گرفت گفت دی دایمرش رفته بالا ولی زیاد نیست تقریبا 281/9بود بعد دارو رو قطع کرد ولی هنوز خودش میگه درد میکنه بعد ناخن هاشم بعضی موقع سیاه میشه نفسش هم بند میاد بعد الان میگه ران پاک یک دردی دارم دست میزنین بد تر میشه به نظرتون چیکار کنیم سابقه داشتید بهم بگید لطفا؟