2777
2789
عنوان

این قشنگ

77 بازدید | 16 پست

این شعر از حمید مصدق خیلی قشنگ بود گفتم شما هم لذت ببرید :)بزنید نت میبینید که شاعران دیگه مثل فروغ به نوع دیگه و نگاه دیگه هم این شعرو بیان کردن 🤍💫

تو به من خنديدي و نمي دانستي🙂

من به چه دلهره از باغچه همسايه سيب را دزديدم🍎

باغبان از پي من تند دويد🏃

سيب را دست تو ديد❤🍎

غضب آلود به من كرد نگاه🤨

سيب دندان زده از دست تو افتاد به خاك😟

و تو رفتي و هنوز،🚶♀️

سالهاست كه در گوش من آرام آرام🫀

خش خش گام تو تكرار كنان مي دهد آزارم🚶♀️

و من انديشه كنان غرق در اين پندارم🤍

كه چرا باغچه كوچك ما سيب نداشت🙂🫂

اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍

@تریپتامین تایپکه ترکید همسرم چه فرمودی ندیدم

گفتم تو هم بیداری رها

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

گفتم تو هم بیداری رها

نه خوابم تو خوابم حواسم بهت هست🤣💔🤧

اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍

نه خوابم تو خوابم حواسم بهت هست🤣💔🤧

ای جانم

تو پاداش کدوم کار نیکمی عقاب من🤡

رها من حس میکنم میخوام بمیرم

یه مثلث مرگ برام تشکیل شده

میگرن ، ریفلاکس ، تپش قلب

مهشیدم🤍 مرگ تعصب ، تولد اخلاق و انسانیت است./ ما باور کرده ایم که خداوند از بالا میبیند ،اما در واقع او از درون مینگرد. ( شمس تبریزی)

ای جانمتو پاداش کدوم کار نیکمی عقاب من🤡رها من حس میکنم میخوام بمیرمیه مثلث مرگ برام تشکیل شدهمیگرن ...

یزیدد🤣🤧

چه غلطا تا اطلاع ثانویه حق مردن هم نداریی💅

حالا اینا رو بیخیال چرا استرس داری ؟ضد میگرن خوردی ؟

یزیدد🤣🤧چه غلطا تا اطلاع ثانویه حق مردن هم نداریی💅حالا اینا رو بیخیال چرا استرس داری ؟ضد میگرن خور ...

میبخشید که با عزرائیل میریزم رو هم و با هم میپریم

استرس ندارم کلا حالم یجوری یه اینقدر قرص خوردم شدم شبیه پیرزنا یه جام درد میگیره

میبخشید که با عزرائیل میریزم رو هم و با هم میپریماسترس ندارم کلا حالم یجوری یه اینقدر قرص خوردم شدم ...

عمرااا ببخشمم

وای 💔پشو برو بخواب یزید

عمرااا ببخشمم وای 💔پشو برو بخواب یزید

من از دل رها خانومی نازم در میارم

خوابم نمیبره ۱ ساعت زل زدم به سقف اتاق اینقدر تمرکز کردم فقط صدای قلبمو میشنوم ولی نمیتونم بخوابمم

من از دل رها خانومی نازم در میارمخوابم نمیبره ۱ ساعت زل زدم به سقف اتاق اینقدر تمرکز کردم فقط صدای ق ...

من ذوق که :)

چرا اینجوری شدی اخه :)تایپک بهار رو ببین شاید یکم حالت بهتر شه 🤍

من ذوق که :)چرا اینجوری شدی اخه :)تایپک بهار رو ببین شاید یکم حالت بهتر شه 🤍

🫂

نمیدونم من کلا خیلی مودی یم

🫂نمیدونم من کلا خیلی مودی یم

مودی بودنتم قشنگه:)

🫂نمیدونم من کلا خیلی مودی یم

تو تایپک بهار تگت کردمم نیومد گویا🤣🤣

تو تایپک بهار تگت کردمم نیومد گویا🤣🤣

الان خودم چک میکنم