2789
خخخ خب اون براش تاپیک زذه کلی میگم وگرنه میون این همه خواستگار کدومو انتخاب کنم کدومو جواب کنم

ای جووونم ب هیچکس ندش فقط پیش خودت نگهش دار🥺❤️❤️❤️

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏نمیدونم چطوری بگم؛ ولی همونطور که هیچی خوشحالم نمیکنه، همه چی میتونه ناراحتم کنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ بعد ی عکسش حال داشتم مادران میفرستم برات

برفسسسسس فرشته رووووو

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏نمیدونم چطوری بگم؛ ولی همونطور که هیچی خوشحالم نمیکنه، همه چی میتونه ناراحتم کنه.

از وجناتش معلومه که معرکس😋

مرسیییییی رامین جان همیشه لطف داری ب من 🤩🤩🙏🙏🙏🙏🙏

هنرمندد🫀

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

هنرمندد🫀

جووووونببین کی اینجاااس

صفا اوردی خانووووم

میگفتی گاو میکشتم بالخرهههه تشریف اوردین😍😍😍😍😂

جووووونببین کی اینجاااسصفا اوردی خانووووم میگفتی گاو میکشتم بالخرهههه تشریف اوردین😍😍😍😍😂

فداتتت❤ زحمت نکشش کیکو بده اینور🤧🤣دلتنگم نشده بودی اصلا نامرد حواسم هست هااا

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

هیعیی دنیا نه من با یک تیکه سیر نمیشم 💔😂

الهیییییی 😍😍🥰خودم ۳ تیکه خوردم ب چوخ رفتم حالم بدههه