2789
عنوان

ادم دروغگو

52 بازدید | 11 پست

من توی زندگی واقعیم خیلی دروغ میگم
مثلا درمورد تحصیلات خانوادم درمورد وضعیت مالیمون
درمورد خودم که مثلا فلان کلاس رفتم(مثلا موسیقی)

هدفمم پز دادن نیست و فقط پر از کمبود هستم که با دروغ گفتن با دیگران میخوام پرشون کنم و خب اینطوری هم دیگران بیشتر برام ارزش میذارن و بیشتر دوستم دارن
اما یه مدته حالم از دروغ هام بهم میخوره . چون انگار منی که ساختم با منی که هستم کلی فاصله داره(:

نظرتون چیه؟تا حالا شده جلوی طرف مقابلتون احساس کمبود کنید و دست به دروغ بزنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دوست ندارم جلوی دیگران کم بیارم و ضعیف دیده بشم(:

ببخشی عزیزم به جای دروغ روی تقویت عزت نفست کار کن منم یه دوستی داشتم که زیاد دروغ میگفت الان فوت شده هنوزم وقتی بهش فکر میکنم میگم خدا رحمتت کنه ولی چقدر منو هالو فرض میکردی که انقدر دروغ میگفتی یعنی حتی بعد از فوتش هم من ازش دلخورم

ببخشی عزیزم به جای دروغ روی تقویت عزت نفست کار کن منم یه دوستی داشتم که زیاد دروغ میگفت الان فوت شده ...

مثلا چطور دروغ میگفت؟ قپی میومد؟ منم حس میکنم اطرافیانم میفهمن دروغ میگم ولی به روم نمیارن
دلم میخواد خودمو بالا بکشم که هم سطحشون بشم که دیگه نخواد دروغ بگم
نمیدونم از کجا شروع کنم

مثلا چطور دروغ میگفت؟ قپی میومد؟ منم حس میکنم اطرافیانم میفهمن دروغ میگم ولی به روم نمیارندلم میخواد ...

اره اتفاقا بیشتر راجع به نداشته هاش دروغ میگفت و ما میفهمیدیم خالی میبنده به روش نمیاوردیم ولی پشت سرش بهش میخندیدیم و مسخرش میکردیم عادتش شده بود دروغ دیگه حرفای راستشو باور نمیکردیم و بدترش اینکه ازش فاصله میگرفتیم توی دور همی هامون سعی میکردیم دعوتش نکنیم

اره اتفاقا بیشتر راجع به نداشته هاش دروغ میگفت و ما میفهمیدیم خالی میبنده به روش نمیاوردیم ولی پشت س ...

منم انگار الان توی وضعیت دوست شمام
دقیقا همینطوری شدم

منم انگار الان توی وضعیت دوست شمامدقیقا همینطوری شدم

شما زیادی نگران قضاوت دیگرانی به نظرم.

این پیج ها و کانالهای مثبت اندیشی شرکت کن رایگان اما خیلی تاثیر میزارن روی رفتارت البته نه یک شبه اونم به مرور زمان.

الان خودتم ازین صفتت ناراحتی که درموردش دنبال راه حلی

شما زیادی نگران قضاوت دیگرانی به نظرم.این پیج ها و کانالهای مثبت اندیشی شرکت کن رایگان اما خیلی تاثی ...

مرسی از کمکتون(:
میشه بگید دوستتون توی چندسالگی و چطور مرد؟
نمیدونم همینطوری واسم سوال شد