2789
عنوان

مربی رانندگی

15 بازدید | 4 پست

سلام دوستان میشه کمک کنین چیکار کنم

مربی رانندگی من مرد هس و خیلی ترسو همه کارارو خودش میکنه اصلا نمیزاره چیزی رو خودم انجام بدم فقط به فکر ماشینشه خودشم هی اعتماد بنفس مو نابود میکنه هی میگه کلاس اضافه نیاز داری باید برداری اصلا اینجوری قبول نمیشی فقط داد میزنه زمانم هم که در کل ۱ساعت نمیشه در حالی که من خودم خوب میرونم ولی اجازه نمیده چیکار کنم بنظرتون؟

پُر رو باش برو مدیریت و محکم صحبت کن تا جا به جا کنن با یکی دیگه!! این کمترین حق شماست!!

ضمنا غلط میکنه داد میزنه!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

پُر رو باش برو مدیریت و محکم صحبت کن تا جا به جا کنن با یکی دیگه!! این کمترین حق شماست!!ضمنا غلط میک ...

دیگه جلساتم کم مونده ۳جلسه مونده یه جلسم کار پیش اومد نتونستم برم گف دیگه اون جلست به چوخ رف باید پول بدی از اول بخری

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیگه جلساتم کم مونده ۳جلسه مونده یه جلسم کار پیش اومد نتونستم برم گف دیگه اون جلست به چوخ رف باید پو ...

فداسرتون!!

همون دو جلسه رو هم با یه آدم صبور پیش برید میتونید جواب بگیرید، ترتیبات و الزامات مدنظر آزمون رو ازش بپرسید و بعد با ماشین داداشی، عمویی ویا ... تمرین کنید تا مسلط بشید و تموم!!

تجربه شیرینیه، امیدوارم قبول بشید.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.