2777
2789
عنوان

مامانا

131 بازدید | 18 پست

میگم برا نی نی هشت ماهه هر روز چه وعده های غذایی میدین منکه درمونده شدم 

یبوست شدیدم داره 

تخم مرغو بالا میاره 

خداراشکر کاربریم برگشت😁😍 ولی اون کاربریم فعلا اخطار نارنجی گرفت 🤕😜😬

شیر اب نون نبات پودر جوانه گندم

حریره بادوم پودر پسته کنجد

زرده تخم بلدرچین روغن زرد سرلاک

زرده با شیره انگور رقیق شده با ارد برنج

مهلبیه شیره انگور

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

البته خیلی چیزای دیگه ام میخوره ولی چون از4ماهگی داره غذا میخوره نمیشه ب بچه شمام توصیه کرد مثل اش ماست انواع سوپ ها حلیم کال حوش کاچی شیربرنج

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه یبوست شدیده بهش اندازه قاشق چای خوری کره اب کن بریز دهنش خوب میشه 

من به دخترم فرنی و سرلاک و شیر موز با بیسکوییت مادر ، اب میوووووه خالی تخم مرغم با کره نمیخوره حاشو بهم میزنه یذره تخم مرغ میدم سر قاشق ی ذره اب میدم به زور قورت میده 😂😂😂

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
شیر اب نون نبات پودر جوانه گندم حریره بادوم پودر پسته کنجد زرده تخم بلدرچین روغن زرد سرلاک زرده ب ...

زرده سفته عوق میزنه

من با کره مخلوط میکردم یکم شل بشه

امروز گفتم چون یبوسته با روغن زیتون مخلوط کردم 

بالا اورد همون اول 

استارتر زرده تخم بلدرچین از اب گوشت یکم میدم بهش اون قسمتی که بدون روغن باشه سوپ میدم اش میدم از اب قورمه سبزیو و برنجم له له میکنم میدم 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
اگه یبوست شدیده بهش اندازه قاشق چای خوری کره اب کن بریز دهنش خوب میشه  من به دخترم فرنی و سرلا ...

مشکل منم همینه تخم مرغو عوق میزنه 

من صبح بهش سرلاک یا بیسکوییت مادر میدم 

ظهر سوپ 

بعد ازظهر فرنی 

شبم سوپ 

نمیدونم چیز دیگه ایم باید بدم یا نه 

بچم یبوست گرفته 

قطره اهنشم دیگه میترسم بهش بدم 😢

زرده سفته عوق میزنه من با کره مخلوط میکردم یکم شل بشه امروز گفتم چون یبوسته با روغن زیتون مخلوط کر ...

خب روغن زیتون همینجوری خیلی بدمزس ی طعم گسی داره تو باقی غذاهاش همون اول پخت بریز گناه داره

زرده سفته عوق میزنه من با کره مخلوط میکردم یکم شل بشه امروز گفتم چون یبوسته با روغن زیتون مخلوط کر ...

استارتر یذره هم اب قاطی کن دختر من باید شل شل باشه بخوره 

مشکل منم همینه تخم مرغو عوق میزنه  من صبح بهش سرلاک یا بیسکوییت مادر میدم  ظهر سوپ  ...

استارتر بچه کره خالیو میخوره منم دخترم یبوست شده بودش اندازه ی قاشق اب کردم سر قاشق میریختم ته حلقش خوب شد 

خب روغن زیتون همینجوری خیلی بدمزس ی طعم گسی داره تو باقی غذاهاش همون اول پخت بریز گناه داره

خودمم داشتم تو دهنش میزاشتم عوق میزدم😕

استارتر بچه کره خالیو میخوره منم دخترم یبوست شده بودش اندازه ی قاشق اب کردم سر قاشق میریختم ته حلقش ...

اره بابا کره دادم خاکشیر گل محمدی شربت انجیر داروی گیاهی روغن زیتون کار نکرد که نکرد

خلاصه امروز نصف شیاف بهش زدم همون اول کا  کرد

مشکل منم همینه تخم مرغو عوق میزنه  من صبح بهش سرلاک یا بیسکوییت مادر میدم  ظهر سوپ  ...

استارتر بهش موز و شیرموز اینچیزا نده بدتر میش

منهرموقع بچم یبوسته ی قاشق بارهنگ تو نصف لیوان اب دم میکنم چندتا قطره چکون میدم بخوره زودی خوب میشه بعضیا اینجا گفتن بارهنگ خودش یبوست میاره اما برا پسرم خواهرزادم و همه بچه های فایل با روش دم کردن جواب میده

خودمم داشتم تو دهنش میزاشتم عوق میزدم😕

خسته نباشی دلاور