2777
2789
عنوان

خونه ی ترکیده

155 بازدید | 24 پست

خونه خیلی بهم ریخته و کثیفه

ظرف نشسته

سرویس کثیف

لباسای تا نشده و اتو نشده

کلا همه جا ترکیده

پریودم

انگیزه ندارم

جون ندارم

این وضع هم عصبیم می کنه

اروم باش. شستن و سابیدن همیشه هس . اینطور که نخواهد موند . استراحت کن . هر وقت حالت بهتر شد جمع کن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاشو زیر کتری روشن کن اول یه دمنوش بخور بعد ریز ریز کاراتو کن نمیخواد خودتو خسته کنی ظاهر تمیز کن بقیش بزار حالت خوب شد

فکر اینکه پاییز چقدر بهمون نزدیکه خوشحالم میکنه🥰فکر کن روزای ابری خنک صدای بارون از پشت پنجره🌧☁️مه اول صبح🌫هوای سرد،کافه گردی و قدم زدن تو محوطه ائل گلی تبریز، سفر 🧳به شمال و جنگلای سراوان و سیاهکل 🪵🐿 قدم زدن👫 و صدای خش خش برگ های زردقرمز نارنجی🍂🍁 بخاری هیزمی تو دل جنگل🛖🔥🪵هوا هوای پوشیدن پالتو پوتین🧥🧣👢، نوشیدن قهوه داغ☕️بوی نارنگی خوش عطر 🍊 ،حال هوای میدون شهرداری رشت🏫 چایی تو طبیعت لیلا کوه🍪☕️ پاییز جان زود بیا بی صبرانه منتظرتم😍

جیب شل کن ی کارگر بگیر با لذت بشین چاییت روبخور

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️

نیروی کمکی بگیر منم دوران پریودی نیروی کمکی میاد انجام میده چون در حالت عادی با کمک شوهرم انجام میدم چه برسه پریود باشم انگار هیروشیما زدن خونم رو

معمار، ورزشکار ،ادایی، پز نیست سبک زندگیمه🦢(مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)