2777
2789
عنوان

بیمه عمر

841 بازدید | 18 پست

سوال ⁉️

بیمه عمر و پس انداز مناسب چه کسانی است ؟🤔

آیا من که وضعیت مالی خوبی ندارم هم می توانم این بیمه را بخرم ؟ ☹️

سوال بسیار خوبی مطرح کردید👌🏻

✅در واقع این بیمه طوری طراحی شده که مناسب هم سن و هر قشری از جامعه است .

1️⃣برای کودکان به منظور پس اندازی منظم و با مزایا و سوددهی قابل توجه به منظور تامین آینده

.

2️⃣برای بانوان جهت تامین آینده ای مستقل از خانواده و داشتن مزایای بیمه ای و ...

3️⃣برای پدران و سرپرست خانواده جهت حمایت از خانواده در مواقع بحران و طوفان های زندگی و بازنشستگی مناسب.

4️⃣برای قشر مرفه به منظور یک سرمایه گذاری امن و بدون ریسک با مزایای بیمه ای و معاف از مالیات .

5️⃣برای قشر ضعیف از نظر مالی به منظور اجبار برای یک پس انداز منظم و برنامه ریزی شده برای تامین آینده و همچنین مزایا و پوششهای بیمه ای بسیار خوب جهت حمایت از فرد و خانواده در حوادث و بیماری هایی که ممکن است برای این قشر از جامعه بسیار سنگین و پرهزینه باشد.

📣در این بیمه نامه هر کس با توجه به وضعیت مالی خود میتواند مقدار اقساط خود را مشخص کند که این نشان دهنده انعطاف بسیار بالای بیمه نامه برای تمامی افراد و اقشار جامعه است.

✅  فریبا شش پری مشاور و کارشناس بیمه آتیه سازان سامان انجام بیمه نامه بصورت حضوری و غیرحضوری

@fari6par

09109395964

🆔 @Saman42561

عزیزان کلا بیمه عمر بهتره یا تامین اجتماعی؟؟؟

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

واسه مزایای بازنشستگی و درمانی

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزان کلا بیمه عمر بهتره یا تامین اجتماعی؟؟؟

تفاوت های اساسی
بیمه_تامین_اجتماعی
بیمه_سلامت
بیمه_عمر و سرمایه گذاری

🔴بیمه تامین اجتماعی :
- 7الی 10 درصد حقوق ماهانه بابت حق بیمه  
- درمان در زمان حیات بیمه شده
- حقوق بازنشستگی بعد از 30 سال پرداخت حق بیمه

🔴بیمه سلامت :
- 1000 تومان بابت ثبت نام دفترچه  
- فقط درمان در زمان حیات بیمه شده

🔴بیمه عمر و سرمایه گذاری

🔸پوششهای زیر در زمان_حیات بیمه شده
- حق بیمه به انتخاب بیمه شده
- پرداخت سود تضمینی به حق بیمه های شما  
- دریافت وام بدون ضامن
- پوشش نقص_عضو بر اثر حادثه
- پوشش هزینه_پزشکی براثر حادثه
- پوشش بیماری_های_خاص
- پوشش از کارافتادگی

🔸پوششهای زیر در زمان_فوت بیمه شده
- پوشش فوت بهر علت
- پوشش فوت بر اثر حادثه  
-پرداخت اصل_پول به همراه سود تضمینی مشخص شده به اشخاص مشخص شده از طرف بیمه شده

💎💎💎💎💎💎💎💎
بیمه زندگی
تدبیر امروز
تضمين آرامش فردابیمه عمر نوین🌾🍃

👇🏻👇🏼👇🏽
✍✍✍انجام امور مشاوره بیمه ای به صورت کاملا رایگان به صورت مجازی و حضوری✍✍

به ما بپیوندید👇👇👇👇👇👇👇👇👇
✅  فریبا شش پری مشاور و کارشناس بیمه آتیه سازان سامان

@fari6par
09109395964
🆔 @Saman42561

به نظر من بیمه تامین اجتماعی اگه مذهبی باشی که خیلی باید در مورد بیمه عمر و سودی که میدن تحقیق کنی

کدوم سود بابا . بنظر من بیمه عمر اصلا اعتباری نداره و احتمال کلاهبرداریش زیاده اما تامین اجتماعی پشتوانه دولت رو داره

کدوم سود بابا . بنظر من بیمه عمر اصلا اعتباری نداره و احتمال کلاهبرداریش زیاده اما تامین اجتماعی پشت ...

آره منم کلا شک دارم به بیمه های عمر. کلا شده کار و کاسبی. هر کسی یه دفتر بیمه زده

ولی اگر سودی در کار باشه، از نظر شرعی باید بررسی بشه

به نظر من بیمه تامین اجتماعی اگه مذهبی باشی که خیلی باید در مورد بیمه عمر و سودی که میدن تحقیق کنی

چه ارتباطی به اعتقادات داره گلم؟؟

بیمه تامین اجتماعی جنبه درمانیش ندنظر هست و یکی از بیمه های واجب هر خانواده ای هست و بعد 30 سال بازنشستگی و حقوق مستمری براساس حقوق وزارت کاری و الان آزادش ماهیانه 350 هزار باید پرداخت بشه برای دریافت بیمه تامین اجتماعی و بعد فوت بیمه شده مستمری کمتری فقط به همسر ( خانم ) و دختر خانواده تعلق میگیره البته بعد 30 سال

بیمه عمر هم در طول حیات و هم بعد فوت بیمه شده حامی خانواده و ذینفعان هست در طول حیات پوشش  از کار افتادگی پوشش بیماری های خاص  پوشش درمان حادثی وام بدون ضامن و بعد فوت طبیعی باشه 25 یرابر  سرمایه مشخص شده به خانواده تعلق میگیره و حادثی باشه 4 برابر سرمایه فوت بازنشستگی بعد حداقل ده سال و پرداخت ده قسط در ده سال و تا 70 سالگی می تونید بیمه باشید دریافت کل سود و سرمایه بصورت یکجا بعد حداقل ده سال و ......

کدوم سود بابا . بنظر من بیمه عمر اصلا اعتباری نداره و احتمال کلاهبرداریش زیاده اما تامین اجتماعی پشت ...

عزیزم چه تامین اجتماعی و چه بیمه های عمر شرکت های خصوصی همه تحت بیمه بیمه مرکزی هستند و ازاین نظر تفاوتی ندارند تفاوت در کیفیت بیمه ارائه شده هست و الان بیمه سامان علاوه بر بیمه مرکزی با بیمه مونیخ ری آلمان هم قرارداد دارند ک بزرگترین بیمه اتکایی هست و در صورت بروز مشکل بیمه مرکزی و بیمه مونیخ ری آلمان هر دو متحمل پرداخت خسارت های وارده میشن

آره منم کلا شک دارم به بیمه های عمر. کلا شده کار و کاسبی. هر کسی یه دفتر بیمه زده ولی اگر سودی در ک ...

همه ی جوانب بررسی شده 

بیمه ها تا 12 درصد سودس ک توسط بیمه مرکزی مشخص شده سود تضمینی میده و تا 23_25 درصد سود مشارکت