2789
عنوان

خیا نت همسر

1 بازدید | 64 پست

سلام. توروخدا خانومایی که بهشون خیانت شده بیاید بگید چکارکردید، بخشیدید، موندید وزندگی کردید چکارکردید؟ من دارم دیوونه میشم نمیتونم بیخیال بشم نمیتونم ببخشم نمیتونم فراموش کنم صبح تاشب دارم ضجه میزنم چه خاکی به سرم بریزم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی واقعا درست نمیشه؟ شماتجربه داشتی؟

من یکی از نزدیک ترین افراد زندگیم تجربشو داشته مردی که ذااتش خراب باشه تا آخر عمر درست نمیشه فقط با موندن توی این زندگی داری خودتو شکنجه میکنی

شیطون گیسو کمند☺️💅🏻

من تجربه نداشتم خداروشکر ولی دوست صمیمیم شوهرش بهش خیانت کرد .. اونم چند بار

طفلی به خاطر بچه هاست مجبور شد بگذره ..

الان هم اصلا رابطهی خوبی با شوهرش نداره .. هم جنسی هم زندگی عادی..

شما هم اگه بچه داری سعی کن بگذری .و خدا بهت صبر بده خواهر . واقعا سخته

خیلی مبحث گسترده ای هست..

چون شما با مردی طرف هستید که علاوه بر خیانت، پُر رو هم هستن و حق خودشون میدونن این کارها رو...

یعنی من با خیلی هاشون برخورد داشتم، 100 درصد حق خودشون میدونن. یعنی در جایگاه طلبکار کلا قرار دارند.. برای همین بنظرم کلا آدم های مضخرفی هستن.(منم مرد هستم اما واقعیت اینه)

در مورد اینکه زن چیکار کنه به شرایط خودش بستگی داره

اگر طلاق بگیره، شغلی داره که بتونه زندگی شو بچرخونه؟ بیمه داره؟ مسکن داره؟ خانواده با فرهنگی داره که پذیرای اون در منزل خودشون باشن؟ اگر بچه وسط هست، بچه کی نگه میداره و هزینه اش جی میشه؟

خیلی از زن ها میدونن شوهرهاشون خیانت میکنن اما بخاطر عدم پشتوانه مالی، بیمه و نداشتن حمایت مجبوری با این زباله ها زندگی میکنن

بستگی ب شرایط داره .در هر صورت زنم اسیب میبینه چ باطلاق چ سازش.بشین فک کن طلاق گرفتی و رفتی.شرایط بعدش با الان بسنج از همه لحاظ بعد تصمیمتو بگیر

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم