2777
2789
عنوان

اکو قلب جنین

377 بازدید | 26 پست

سلام، کسی هست انجام داده باشه. من فردا نوزده هفتم میشه مشاور ژنتیک گفت از نوزده تا بیست و دوهفته باید انجام بدم، اما تو نت نوشته تا نوزده هفته باید انجام بشه که اگه خدایی نکرده مشکلی داشت اجازه سقط بدن. میخواستم بدونم شماها کی انجام دادین و اینکه باید پیش متخصص قلب اطفال رفت یا دکتر سونو؟

ممنونم

اگر بپذیریم که همه ما از دم یک تخته کم داریم، زندگی دلپذیرتر خواهد شد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پ چرا دکترم ب من هیچی نگفت 🤔 ایا حتما باید انجام بشه ؟

من چون بچه اولم قلبش سوراخ بود باید انجام بدم.

بعد ببخشین بچه اولتون بعدش مشکلش حل شد ؟

تا الان سوراخ قلبش کوچکتر شده دکتر گفت چیز مهمی نیست و دارو نداد، خدا رو شکر وزن گیریشم خوب بود. انشالله تا یه سال دیگه کامل بسته میشه، خیلیا این مشکلم دارن ولی ممکنه هیچ وقت نفهمن، ما هم تو سه ماهگی تصادفی متوجه شدیم.

تا الان سوراخ قلبش کوچکتر شده دکتر گفت چیز مهمی نیست و دارو نداد، خدا رو شکر وزن گیریشم خوب بود. انش ...

خب خداروشکر عزیزم 

انشاالله این یکی هیچ طوریش نیست و سالم میاد بغلت 

من توی ۲۴ هفته انجام دادم. توی سونوآنومالی گفتن دریچه tr دو طرفست. اکو رفتم مشکلی نبود و گفتن خیلی خ ...

خدا رو شکر عزیزم، من تو سونو آنومالی از دکتر پرسیدم گفت چیزی مشخص نمیشه

خدا رو شکر عزیزم، من تو سونو آنومالی از دکتر پرسیدم گفت چیزی مشخص نمیشه

آره توی سونو مشخص نمیشه. سونویی ک من رفتم پیشرفته بود و اکوکاردیو داشت عزیزم. دکترم رادیولوژیست نبود. متخصص ناهنجاری نوزاد بود ک تونست تشخیص بده

همون فاصله ای که خودتون گفتین انجام میشه یعنی از 19 هفته متخصص قلب اطفال باید این اکو رو انجام بده دکتر زنان تخصصش چیز دیگه ایه عزیزم دختر خاله من قلب جنینش توی اکو مشکل داشت دکتر متخصص زنان سن زایمان رو 2 هفته کمتر زد و مجوز سقط رو داد

انشالا که مشکلی برای شما نباشه

میشه بپرسم شما برای چی براتون اکو جنین نوشتن؟ 

آره توی سونو مشخص نمیشه. سونویی ک من رفتم پیشرفته بود و اکوکاردیو داشت عزیزم. دکترم رادیولوژیست نبود ...

منم پیش بکی از سونوگرافی های معروف کرج رفتم ولی انگار سرش خیلی شلوغ بود و سریع انجام داد فک میکردم کارش خیلی دقیقه. ببخشید دکترتون گفت تو بیست و چهار هفته اکو انجام بدین؟