2777
2789

دوست من پدر و مادر و خاله و پسر خالش باهم تصادف کردن فوت شدن 

فقط تا 10 روز اول بی تابی میکرد بعدش راحت کنار اومد 

الانم بعد 3 سال خیلی راحت داره زندگی میکنه

ولی شرایط روحی هرکس متفاوته 

خیلییییی غم بزرگیه خیییییلی 

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست من پدر و مادر و خاله و پسر خالش باهم تصادف کردن فوت شدن  فقط تا 10 روز اول بی تابی میکرد ...

چیکار کنه اتفاقا خدا بهش لطف کرده که راحت کنار اومده

آدم زنده باید زندگی کنه

چیکار کنه اتفاقا خدا بهش لطف کرده که راحت کنار اومده آدم زنده باید زندگی کنه

دقیقا خودشم میگه

میگه اونا رفتن ولی من باید زندگی کنم خودمو بکشمم برنمیگردن

دوست من پدر و مادر و خاله و پسر خالش باهم تصادف کردن فوت شدن  فقط تا 10 روز اول بی تابی میکرد ...

شما فکر میکنی راحت کنار اومده خدا میدونه به اون چی ا و میگذره من خودم خدا رو شکر کسی رو از نزدیکانم از دست ندادم 

ولی کلا دوست ندارم غم و غصه و درد و رنجمو واسه بقیه رو کنم

ترا یک دل داده اند که یک دلبر گزینی نه اینکه انرا صد پاره کنی و به هر پاره مهمی را اواره
شما فکر میکنی راحت کنار اومده خدا میدونه به اون چی ا و میگذره من خودم خدا رو شکر کسی رو از نزدیکانم ...

نه عزیزم درد سختیه ولی ما کنارش بودیم دیدیمش

کلا زیاد اهل این چیزا نیستن 

بعد 7 ماه از فوتشون خواهر عروسی کرد

و الان دارن باهم زنگی میکنن حتی سر خاک هم نمیره فقط شاید سالی تولدشون و سالگردشون و یا روز مادر و پدر همین

واكنش ادما متفاوته من هنوزم بعد ٥سال وقتي از همه جا دلم گرفته و احساس غم ميكنم بينهايت دلتنگ مادرم ميشم وقتي دخترم يه شيرين كاري ميكنه يا لباس خوشكلي ميپوشه كه ميدونم اگه مامانم ميديدش دلش غش ميرفت براش دلم ميگيره ولي خب زندگي ادامه داره و چاره اي جز صبر نيست و اينو ميدونم كه روحش همه جا حاضره و مواظب ماست

در بدترينِ ما آنقدر خوبي هست ،و در بهترينِ ما آنقدر بدي هست ،كه هيچ يك از ما اين حق را نداريم كه از ديگري عيب جويي كنيم .

خیلی سخته

من سه ماهه مامانم فوت کرده

امروز دقیقا سه ماه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

منم پدرم فوت کرده کم کم مجبوری کنار بیای باش ولی وقتی پدرم فوت شد انگار ی تکه از منم با خودش دفن کرد الان مث بقیه ادما میگیم میخندم میشینم پا میشم روزمرگی ادمه داره ولی همیشه دلم پیششه انگار ی چیزی ازم کمه دیگه ادم قبلا اون نشدم شاید دورو بریام فکر کنن کنار اومدم ولی فقط خدا میدونه و دلم

منم زمانی که 5سالم بود پدرم فوت کرد.اونروزا متوجه نبودم وبازیرمیکردم اماوقتی بزرگترشدم کم کم نبودش حس شد ماهم فقط عادت کردیم و بزرگترین حسرت نبودن پدرمه مثل بقیه.بزرگترین حامی.خداروشکر مادرم الان همه زندگیمه.انشاءالله هیچوقت داغ عزیز نبینید منم دیگه به چشمم نبینم چون میمیرم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم