2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 24 پست
خوش بحالت ک بچه دوس داریمن از روزی ک دخترم دنیا اومده فقط فش میدم خودم و ممدو بچه ادمو پیر میکنهایشا ...

🥺🥺🎀بچه ی ناز لوسسس:)

خوبه که این همه راه مثل وازکتومی و...هستن

اون لپای نازو به جام بوس بوسی کن:))))

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم اینجوری نگو دخترت بزرگ میشه اونوفت ارزو داری یکی دیگه داشته باشی

من ۲۰ و خورده ای سالمه تک فرزندم

تمام اعضای فامیل هم یا تک فرزند هستن یا بی فرزند

هم ما بچه ها راضی هستیم هم خانواده

She is working on a bio...

🥺🥺🎀بچه ی ناز لوسسس:)خوبه که این همه راه مثل وازکتومی و...هستناون لپای نازو به جام بوس بوسی کن:))) ...

فداااتوبشم سوگل جونم🥰🥰😍

واای سوگل بحث من و ممد همینه همیشه اون یچه دوم میخواد من نمیخوام اصلاااا ینی فکرشو میکنم میخوام خودمو پاره کنم🤣🤣🤣من حاملگیم ۹ ماه بالا اوردم بعدم دلا ک کولیک رفلاکس داشت و خلاصه ی دختر خیلیییی سوسولی بار اومده خستم کرده مقصرم بابامه همش

دیروز انقد گریه کررررد ک چشاش کلا صورتی شده بود حالت زخم 🫠

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

فداااتوبشم سوگل جونم🥰🥰😍واای سوگل بحث من و ممد همینه همیشه اون یچه دوم میخواد من نمیخوام اصلاااا ی ...

قربون شما:))

همسرتون خوشش اومده از بچه😍😄

اره واقعا درسته که تجربه ندارم اما میدونم بچه داری خیلی بینهایت سخته...مخصوصا که کولیک و رفلاکس. بچه همش گریه میکنه و اذیته🥺 اخی. فداش بشم نی نی رو:)

قربون شما:))همسرتون خوشش اومده از بچه😍😄اره واقعا درسته که تجربه ندارم اما میدونم بچه داری خیلی بین ...

بعد جالبه فقط از بچه داری بوس کردنشو بلده تا میگه بچه میگمگمشوووو🤣🤣🤣🤣

خدانکنههه عزیزدلممم🥰😍🫠

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍