2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 24 پست
خوش بحالت ک بچه دوس داریمن از روزی ک دخترم دنیا اومده فقط فش میدم خودم و ممدو بچه ادمو پیر میکنهایشا ...

🥺🥺🎀بچه ی ناز لوسسس:)

خوبه که این همه راه مثل وازکتومی و...هستن

اون لپای نازو به جام بوس بوسی کن:))))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم اینجوری نگو دخترت بزرگ میشه اونوفت ارزو داری یکی دیگه داشته باشی

من ۲۰ و خورده ای سالمه تک فرزندم

تمام اعضای فامیل هم یا تک فرزند هستن یا بی فرزند

هم ما بچه ها راضی هستیم هم خانواده

She is working on a bio...

🥺🥺🎀بچه ی ناز لوسسس:)خوبه که این همه راه مثل وازکتومی و...هستناون لپای نازو به جام بوس بوسی کن:))) ...

فداااتوبشم سوگل جونم🥰🥰😍

واای سوگل بحث من و ممد همینه همیشه اون یچه دوم میخواد من نمیخوام اصلاااا ینی فکرشو میکنم میخوام خودمو پاره کنم🤣🤣🤣من حاملگیم ۹ ماه بالا اوردم بعدم دلا ک کولیک رفلاکس داشت و خلاصه ی دختر خیلیییی سوسولی بار اومده خستم کرده مقصرم بابامه همش

دیروز انقد گریه کررررد ک چشاش کلا صورتی شده بود حالت زخم 🫠

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏نمیدونم چطوری بگم؛ ولی همونطور که هیچی خوشحالم نمیکنه، همه چی میتونه ناراحتم کنه.

فداااتوبشم سوگل جونم🥰🥰😍واای سوگل بحث من و ممد همینه همیشه اون یچه دوم میخواد من نمیخوام اصلاااا ی ...

قربون شما:))

همسرتون خوشش اومده از بچه😍😄

اره واقعا درسته که تجربه ندارم اما میدونم بچه داری خیلی بینهایت سخته...مخصوصا که کولیک و رفلاکس. بچه همش گریه میکنه و اذیته🥺 اخی. فداش بشم نی نی رو:)

قربون شما:))همسرتون خوشش اومده از بچه😍😄اره واقعا درسته که تجربه ندارم اما میدونم بچه داری خیلی بین ...

بعد جالبه فقط از بچه داری بوس کردنشو بلده تا میگه بچه میگمگمشوووو🤣🤣🤣🤣

خدانکنههه عزیزدلممم🥰😍🫠

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏نمیدونم چطوری بگم؛ ولی همونطور که هیچی خوشحالم نمیکنه، همه چی میتونه ناراحتم کنه.

حق با شماست. هر چی شما بگین همونه😄😄🤣🤍🤍

🤣🤣🤣🤣🤣وای سوگل خندم گرفت🤣🤣🤣💜💜💜🤎🫂🫂🫂