2789

نه چرا بد باشه

اتیش بازی خوبه

ولی از حباب متنفرررم مث تولدای بچه های یک ساله میشه خیلی خزه واسه عروسی

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏نمیدونم چطوری بگم؛ ولی همونطور که هیچی خوشحالم نمیکنه، همه چی میتونه ناراحتم کنه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا من هر چی فکر میکنم آتیش بازی یا حباب و اینا یادم نمیاد تو عروسیامون داشته باشیم؟:/

از ما فقط از اول تا آخر همه وسطن این چیزا یادم نمیاد بوده باشه تهش گل و نقل و نبات و پول رو سر عروس داماد بریزن

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

همین🙄میگه چندتا فشفشه ده میلیون🙄منم نمیخام باشه اصلا

ول کن توروخدا حباب چیه خیلییییی خزه بخدا

چخبره ۱۰ تومن

بگو خودم میدم ساغدوشام با اب و ریکا حباب میزنن ولی ده تومن نمیدم ب تو

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏نمیدونم چطوری بگم؛ ولی همونطور که هیچی خوشحالم نمیکنه، همه چی میتونه ناراحتم کنه.

ول کن توروخدا حباب چیه خیلییییی خزه بخدا چخبره ۱۰ تومن بگو خودم میدم ساغدوشام با اب و ریکا حباب میزن ...

کلا عروسی برا من همش حرص خوردن بود

طرف داماد گیر دادن که باید بگیرید

خرجش با خودمونه(شوهرم منظورمه)کسیم قرار نیست کمک کنه

برا هر نفر یه تومن هزینه میشه

میگن۸۰۰ تام مهمون داریم

بنظرم خیلی زیاده اخه اول زندگی

وقتی نه خونه داریم نه ماشین چرا باید اینقد هزینه کنیم هوووففف

کلا عروسی برا من همش حرص خوردن بودطرف داماد گیر دادن که باید بگیریدخرجش با خودمونه(شوهرم منظورمه)کسی ...

الهیی عزیزممم

کاش مهمونارو حداقل کم میکردن

واقعا هزینه بالاس

الان با همین هزینه میشه ی ماشین خرید ک زیر پاتون بلشه از ی طرف نگیری بعدا پشیمون میشی بگیر ولی تعداد رو کم کنید ک فشار کمتر باشه

الهیی عزیزمممکاش مهمونارو حداقل کم میکردنواقعا هزینه بالاسالان با همین هزینه میشه ی ماشین خرید ک زیر ...

متاسفانه قبول نمیکنن🤦🏻♀️اگه فلان غریبه بشون بگه ماهم دعوت کنید میخان دعوت کنن

متاسفانه قبول نمیکنن🤦🏻♀️اگه فلان غریبه بشون بگه ماهم دعوت کنید میخان دعوت کنن

ای بابااا سخت شد🤕