2789
عنوان

گندددددد زدم بیاید😭

106 بازدید | 16 پست

دخترا من تو تاپیک قبلی گفتم با ی پسر دوست عادی بودم بعد این وند بار پیشنهاد داد که بریم تو رابطه ولی من چون از قیافش خوشم نمیومد و تایپم نبود گفتم نه من قصد ندارم وارد رابطه بشم

بعدش این پسره گفت تو از من بدت میاد . من گفتم نه اگه بدم میومد که جواب پیامتو نمیدادم .گفت پس چرا اول قبول کردی (اولین که پیشنهاد داد من قبول کردم اما بعد خودش کفت نمیخوام با احساست بازی کنم و همون جاست فرند باشیم) پس چرا الان نطرت عوض شد. منم گفتم اون موقع هم قصد هداشتم و فقط برای سرگرمی گفتم باشه و کلا بیستر از ی هفته با پسری نبودم اونن برای سرگرمی و بلاک میکردم اما چون از تو و سخصیتت خوشم اومد بلاک نکردم و باهات دویت عادی شدم. گفت تو دقیقا باهام کاری رو کردی که من نخوایتم باهات بکنم تو منو بازی دادای. منم گفتم نه من پیشنهاد رفاقتت رو قبول کردم و واقعا رفیق بودم.

بچه ها کند زدممممممم😭😭😭چکار کنم حالا

دختری عاشق ماه در آسمان شب

گند نزدی خواهر اون اولش نمیخواستت الان کراش زد۶

اینجانب یک کنکوری بدبختم که حالم اصلا هم خوب نیست، ایشالا حال شما خوب باشه خبر خاصی ام نیست والا، سلامتی! لذا از هرگونه احوالپرسی، خوش و بش، لاس، پیشنهاد، توهین، فحش، غیبت، بحث و درگیری، انتقاد ، استناد ، انسداد معذوریم. فقط اگر موضوع حیاتی است مزاحم شوید، با تشکر از شعور شما.

گند نزدی

اون خودش خیالپردازی کرده از اول با همون هدف اومده سمت تو

تو هم تصورات ذهنیش رو بهم ریختی

تقصیر خیال پردازی های خودشه نه تو

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با کسی دیگه اینکارو نکن .خوشت نیومد با احترام خداحافظی کن بلاک کن

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

گند نزدی خواهر اون اولش نمیخواستت الان کراش زد۶

دقیقا

الان میگه من نخواستم که با احساست بازی کنم گفتم جاست فرند اما تو بازیم دادی

تو میخواستی از اول بلاک کنی و برات سرگرمی بودم.

راستش من پیشنهاد جایت فرندی رو قبول کردم و دیگه بلاک نکردم و واقعا براش رفیق بودم

الان چکار کنم

خوشت نیومده دیگه درسته ؟؟ خداحافظی کن وبلاک .عذاب وجدانم نگیر

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

نه اصلا بنطرت من مقصرم؟

نه اصلا .تمومش کن .طرف ازدواج میکنه نمیسازه جدا میشه به تفاهم نمیرسه .این یه دوستی معمولی دقیقا به کجاش ضربه زده !!!

نه اصلا .تمومش کن .طرف ازدواج میکنه نمیسازه جدا میشه به تفاهم نمیرسه .این یه دوستی معمولی دقیقا به ک ...

میگه دختری که دو سال میخواستمش رو بخاطر تو پروندم🙄

میگه دختری که دو سال میخواستمش رو بخاطر تو پروندم🙄

باور نکن .اگه اینطور باشه که بدتر .یکی بهتر گیرش بیاد اونیکه رو پس میزنه .اگه باهاش باشی باتوام همینکارو میکنه