2777
2789
عنوان

بی بی چک های من

603 بازدید | 45 پست

سلام دوستان.من  هشت ماهه اقدامم وشش ماه اول تحت نظزدکتربودم دوماهه دکتر نرفتم و گیاهی میخوردم دوره هامم سیویک روز بوده.پنجم باید پری میشدم ک هنوز نشدم اینماه اقدام کردم دقسقا از روز نوزده پریودی درد شدید زیر  دل داشتم تا چن روزپیش وکمرم درد وخلاصه علامت پری.ک هنوز نیومده من روز دوم و سوم تاخیر تست زدم ک اول منفی بود بعد چهل دقه هاله انداخت پرسیدم از چن نفر گفتن دل خوش نکن مارک بی بی چکام موژان و مدیکور بود.دیشب موقع سحرباپنج روز تاخیر دوباره تست زدم بعد نیم ساعت دوباره یه هاله افتاد این دفعه هاله پر رنگتره توروخدا بگین بنظرتون من باردارم یامشکل دیگ ای هس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همیشه با تاخیر دوتا میشه ولی مثبت هست

اگر دو خط بشه مطمئن باش بارداری

چون منفی باشه ده روز دیگه م بری ببینی یه خطه

میگن دو خط بشه صد درصد بارداری ولی یه خط شد صد درصد منفی نیست و ممکن بعدش مثبت بشه

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
احتمال زیاد بارداری وقتی دوبار استفاده کردینو بار دووم پر رنگ تر شده  به نظر یه ازمایش بدین که ...

خداکنه سه بار تست زدم اینطورشدم ولی موقع دخترم یه روز تاخیر پریود با مارک مدیکور درجا نشون داد ولی نمیدونم چرا ایندفعه اینطوره یعنی بارداری در کار هس ی ن؟اینم بگم تا چن روز پیش خیلی دردای شدید داشتم ک همش فک میکردم پری میاد الان کم شده

منم تازه فهمیدم باردارم پنج هفته مه منتهی من به لکه بینی افتادم دوتا قبل این سقط کردم برام دعا کنید این بمونه هر سری فقط از بارداری درد و گریه و کورتاژ نصیبم میشه  

خداکنه سه بار تست زدم اینطورشدم ولی موقع دخترم یه روز تاخیر پریود با مارک مدیکور درجا نشون داد ولی ن ...

مطمئن باش بارداری یک درصدم شک نکن

مطمئنا یا لقاحت دیر انجام شده یا بتات پایینه داره اروم اروم بالا میره

منم همیشه با تاخیر دوتا میشه ولی مثبت هست اگر دو خط بشه مطمئن باش بارداری چون منفی باشه ده روز دیگ ...

خداکنه باردارباشم بخدا نمیدونین چقد افسرده شدم مخصوصا وقتی بقیه با نیش وکنایه ازم میپرسن جاری هم زیاد دارم همشون هر روزمیپرسن یه جوری رفتار میکنن ک نازا شدم دیگ.این شبای عزیز خیلی ب درگاه خدا گریه کردم