2821
2789
عنوان

نیاز شدید مالی

180 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من چند وقتی هست که به ی مشکلی خوردم با خانوادمم و نمیخوام ازشون پول بگیرم با اینکه تو ی خونه باهاشون زندگی میکنم اما برای نیاز های شخصی نمیخوام ازشون پول بگیرم البته بخوامم نمیدن یا خیلی کم میدن میخوام کار کنم اما کار حضوری فعلا نمیتونم چون کنکور ارشد دارم یکماه آینده و باید شب و روز درس بخونم کسی میتونه راهنماییم کنه چطوری میتونم کار دور کاری بگیرم یا کسی شخصی یا شرکتی رو میشناسین کارمند دور کار استخدام کنن

لطفا راهنماییم کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای تو چقدر منیالبته من دیگه امیدی ندارم

ببین ینی واقعا تحملم کم شده خانوادم نیاز مالی ندارن همه چی هم داریم اما برای دل خودشون هزار جور قسط و وام گرفتن که یه خانه باغ بسازن اونم از نیاز های من و خواهرم زدن منم هر چی تونستم بارشون کردم چون واقعا خیلی کوتاه اومده بودم به خاطرشون

فکر نکنم کسی بهم پیام بده

من خودم از این طریق خصوصی ریاضی تدریس میکنم و درآمد ۲۰ تومن در ماه داشتم

البته بچها میومدن خونم

اینم میتونه یکی از گزینه هات باشه

آگهی بزن دنبال کارای دیگه هم بگرد

میتونی آگهی بزنی تو دیوار و بقیه سایت ها و اکسل و ورد و اینارو آنلاین تدریس کنی

الان وقتشو ندارم ولی اونارم حدی بلد نیستم که تدریس کنم شاید تو رشته خودم بتونم تدریس کنم ولی نمیدونم چجوری شما میتونی راهنماییم کنی؟

من خودم از این طریق خصوصی ریاضی تدریس میکنم و درآمد ۲۰ تومن در ماه داشتمالبته بچها میومدن خونماینم م ...

زیستم عالیه رتبه یک مدرسه مونم ، کلاس نهم نمونه دولتی قبول شدم ، رتبه برتر ازمونای ماز و قلمچی ام ، اما آخه کی میاد یه دبیرستانی بهش زیست یا شیمی یاد بده

زندگی سخت است اما من از آن سختترم⚡🌱
الان وقتشو ندارم ولی اونارم حدی بلد نیستم که تدریس کنم شاید تو رشته خودم بتونم تدریس کنم ولی نمیدونم ...

من به بچه های مدرسه مون یاد میدم ولی روم نمیشه ازشون پول بخوام

زندگی سخت است اما من از آن سختترم⚡🌱
من به بچه های مدرسه مون یاد میدم ولی روم نمیشه ازشون پول بخوام

یه بخشی رو رایگان درس دادی

برای ادامه میتونی بگی فلان قدر پول بدن

میشه هم توی گروه های دو سه نفره بگی مثلا تخفیف گروهی میدم بهتون

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴