2789
عنوان

بابام گفت

57 بازدید | 10 پست

بچها امتحان ریاضیات مهندسی داشتم از میان ترم که ۱۰ نمره بود کامل گرفته بودم تستی هم ۷ تا سوال رو کامل و صحیح جواب دادم مونده فقط نمره تشریحیا که بیاد

نمراتم رو نشون بابام دادم😂تشویقم نکرد ولی هی میگفت چیزی نمیخوای بابا واسش فلان خوراکی و فلان چی بیارین خسته شده

یا میگفت بهش پی اس فور بدین بازی کنه خستگیش در شه🤣

دیروزم که امتحان داشتم ساعت ۶ صبح بیدارم کرد درس بخونم

خیلی ذوق کردم😂😪🎀باباهای شما چطورین؟

اینم بگم مامانم برعکسه فقط دنبال اینه گند بزنه به اعصاب و روانم و آیندم و همه چیم😄🙂

دیر فهمیدم که جای شاه ماهی برکه نیست ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا حفظششش کنه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نه بابام براش مهم نیست

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

خدا به همه ی پدرومادر های خوب و مهربون عمر باعزت و سلامتی بده و پدرومادرهایی که اخلاقهای بد دارند رو براه راست هدایت کنه

غربالگری آخرالزمانیه حواستون باشه کدوم طرف تاریخ ایستادین یه طرف اپستینی های شیطان پرست و صدها سال جنایاتشون و یه طرف شهدای خداپرستی که برای حفظ ایران از تمام هستی شون گذشتن