2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا نرفته که اندام خانوما زشت نمیشه برین ورزش کنید از یه جایی بدنسازی اندامو عضله ای میکنه یه ورزش دیگه رو بعد ادامه بدین مثلا کراس فیت میگن خفنه فیتنس کلا از یه یجایی باید استارت زد

فحش جدید=زنیکه پیاز

حالا نرفته که اندام خانوما زشت نمیشه برین ورزش کنید از یه جایی بدنسازی اندامو عضله ای میکنه یه ورزش ...

خب من لاغرم میخوام وزن اضافه کنم نمیدونم برم فیتنس یا بدنسازی

من خودم پسرم

برو یه رشته رزمی دهن پسرهای مزاحم رو آسفالت کن

بدنسازی چیه

❌❌❌از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه...اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم و حرف نامربوطی زدم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

خب من لاغرم میخوام وزن اضافه کنم نمیدونم برم فیتنس یا بدنسازی

بدنسازی صد در صد و خب باید رژیم غذایی مناسب داشته باشی تا تپل شی صرفا با ورزش کار در نمیاد فیتنس معمولا لاغر میکنه با دستگاه کار کن عضله بساز

فحش جدید=زنیکه پیاز

😐😂

والا

رزمی یکی از واجباته

اونم تو این وضعیت

❌❌❌از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه...اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم و حرف نامربوطی زدم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

بدنسازی عشقه هم واسه آقایون هم واسه خانما البته به نظر من نباید بیش از حد حرفه ای کار کنی خداییش بدن ...

نه خیلی حرفه ای نمیخوام بعد من قدم کوتاه نیست نرماله

میگن تا پودر و اینا نخوری اونجوری نمیشی

نینجا رفتم قبلا

چقدر خوب

ادامه میدادی