2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا نرفته که اندام خانوما زشت نمیشه برین ورزش کنید از یه جایی بدنسازی اندامو عضله ای میکنه یه ورزش ...

خب من لاغرم میخوام وزن اضافه کنم نمیدونم برم فیتنس یا بدنسازی

من خودم پسرم

برو یه رشته رزمی دهن پسرهای مزاحم رو آسفالت کن

بدنسازی چیه

❌❌❌از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه...اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

خب من لاغرم میخوام وزن اضافه کنم نمیدونم برم فیتنس یا بدنسازی

بدنسازی صد در صد و خب باید رژیم غذایی مناسب داشته باشی تا تپل شی صرفا با ورزش کار در نمیاد فیتنس معمولا لاغر میکنه با دستگاه کار کن عضله بساز

😐😂

والا

رزمی یکی از واجباته

اونم تو این وضعیت

❌❌❌از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه...اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

بدنسازی عشقه هم واسه آقایون هم واسه خانما البته به نظر من نباید بیش از حد حرفه ای کار کنی خداییش بدن ...

نه خیلی حرفه ای نمیخوام بعد من قدم کوتاه نیست نرماله

میگن تا پودر و اینا نخوری اونجوری نمیشی

نینجا رفتم قبلا

چقدر خوب

ادامه میدادی