فکر نکنم. اگر شکسته باشه از درد اروم نمی یره. ممکنه دنبالچه اش اسیب دیده. ببرین دکتر حتما و یه ام ار ای یا سی تی اسکن بده. بفهمید. شاید مو برداشته. اما پشت گوش نندازین چون ممکنه التهاب بده و دارو درمانی لازم داشته باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم پارسال تیر ماه بود یا مرداد ماه از یه ماجرایی عصبانی بودم محکم ،مثل پرت کردن،نشستم و باسن و لگنم محکم محکم خورد به لبه پایینی چوبی کمد دیواری، تا هشت نه ماه استخون دنبالچه ام درد داشتم نمی تونستم بشینم ،نمی تونستم به پشت بخوابم، رفتم دکتر گفت سی تی اسکن بده، گفت احتمالا شکسته باید جراحی کنی اما چون تست بارداری دادم و مثبت شد دیگه نرفتم سی تی انجام بدم... البته من رماتیسم دارم بخاطر همین مدت طولانی درد و التهاب داشت،همین الانم مدت طولانی بشینم درد میگیره.ولی نزدیک نه ماه ده ماه درد داشتم ذوی بالشتک یو مینشستم.
واااای حالا من استرس بارداری هم دارم الان هم نمیتونم تست بدم هنوز زوده اگه دکتر گفت برو عکس بگیر چی؟ ...
من اون زمان ،اون ماه تو اقدام بودم اتفاقا، دکتر رفتم گفت سی تی بده میخواست دارو بهم بده منم گفتم فعلا تو اقدامم تست بدم منفی بود سی تی انجام میدم، میام دوباره اون موقع برام دارو بده اگر لازمه... دیگه همون شب بی بی چک زدم مثبت شد دیگه فعلا نرفتم سی تی