2821
2789

فکر نکنم. اگر شکسته باشه از درد اروم نمی یره. ممکنه دنبالچه اش اسیب دیده. ببرین دکتر حتما و یه ام ار ای یا سی تی اسکن بده. بفهمید. شاید مو برداشته. اما پشت گوش نندازین چون ممکنه التهاب بده و دارو درمانی لازم داشته باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فکر نکنم. اگر شکسته باشه از درد اروم نمی یره. ممکنه دنبالچه اش اسیب دیده. ببرین دکتر حتما و یه ام ار ...

اره مرسی زیاد درد نداره گفتم شاید چون ضربه دیده نمیدونم چیکارش کنم

وای حواست کجا بود پیگیری کن

من خودم پارسال تیر ماه بود یا مرداد ماه از یه ماجرایی عصبانی بودم محکم ،مثل پرت کردن،نشستم و باسن و لگنم محکم محکم خورد به لبه پایینی چوبی کمد دیواری، تا هشت نه ماه استخون دنبالچه ام درد داشتم نمی تونستم بشینم ،نمی تونستم به پشت بخوابم، رفتم دکتر گفت سی تی اسکن بده، گفت احتمالا شکسته باید جراحی کنی اما چون تست بارداری دادم و مثبت شد دیگه نرفتم سی تی انجام بدم... البته من رماتیسم دارم بخاطر همین مدت طولانی درد و التهاب داشت،همین الانم مدت طولانی بشینم درد میگیره.ولی نزدیک نه ماه ده ماه درد داشتم ذوی بالشتک یو مینشستم.

سر خوردمهمش یادم میاد چه جوری افتادم گریه ام میگیره

زود برو دکتر چون جای بدی هم هست من داییم از روی درخت افتاد کمرش شکست کمربند بهش دادن حالا ایشالا شما چیزیت نیست

من خودم پارسال تیر ماه بود یا مرداد ماه از یه ماجرایی عصبانی بودم محکم ،مثل پرت کردن،نشستم و باسن و ...

وای بعد از زایمان حتما برو جراحی سعی کن بهش فشار نیاری

من خودم پارسال تیر ماه بود یا مرداد ماه از یه ماجرایی عصبانی بودم محکم ،مثل پرت کردن،نشستم و باسن و ...

واااای حالا من استرس بارداری هم دارم

الان هم نمیتونم تست بدم هنوز زوده

اگه دکتر گفت برو عکس بگیر چی؟

ای خداااا دارم مینویسم و گریه میکنم

نکنه کمرم خوب نشه

کاربریم 13ساله شده❤️💙💚💛

واااای حالا من استرس بارداری هم دارم الان هم نمیتونم تست بدم هنوز زوده اگه دکتر گفت برو عکس بگیر چی؟ ...

ایشالا خوب میشه زودتر به شوهرت بگو بیاد برید دکتر

واااای حالا من استرس بارداری هم دارم الان هم نمیتونم تست بدم هنوز زوده اگه دکتر گفت برو عکس بگیر چی؟ ...

من اون زمان ،اون ماه تو اقدام بودم اتفاقا، دکتر رفتم گفت سی تی بده میخواست دارو بهم بده منم گفتم فعلا تو اقدامم تست بدم منفی بود سی تی انجام میدم، میام دوباره اون موقع برام دارو بده اگر لازمه... دیگه همون شب بی بی چک زدم مثبت شد دیگه فعلا نرفتم سی تی