2777
2789
عنوان

شاید چند سال دیگه

102 بازدید | 9 پست

شاید چند سال دیگه اتفاقی نی نی سایت رو دیدم اومدم کاربریم رو سرچ کردم و دیدم تاپیکام چییه،شاید به دغدغه های الانم خندیدم،شاید اون موقع بهتر بودم،به هدفم رسیده بودم.

شاید اون موقع همه چی بدتر بود اما آدمی با امید زنده است.

به دنبال موفقیت🎀🥲درخواست نده ناموسا🗿👺

.

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊«یک دنیا آرامش... به دور از دنیای کثیف آقایان🌸💅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ی کاربری دیگ دارم سال ۹۷ توش گفتم معجزه چ جوری میشه یا ن هنوزم دنبال معجزه ام🤣🤣🤣

icon icon

آن شا الله یه معجزه برات اتفاق بیفته که همه چشم انتظاری هاتون رو یادتون بره

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

حالا من تاپیکایه یسریا رو میخونم از همون اول عجیب دغدغه هاشون مثه خودمه و تو سنایه پایین ترشون و باز هم تاپیک زده و دوباره یسری مشکلات جدید به مشکلات قبلیشون نگاه میکنم واقعا قابل تحمل تر بودن تا این جدیدا شون باعث میشه دیگه گله نکنم از مشکلات الان فقط بسپرم شون به بالایی اینا هم میگذرن

فحش جدید=زنیکه پیاز

من هنوز مطمعنم ی روز میشه🫠❤️

آن شا الله خدا بزرگه

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر