2789
عنوان

نامزدم

143 بازدید | 18 پست

خوره افتاده به جونم که اینقد زیاد مسافرت میره چشش یکی دیگرو بگیره..اصلا اینطوری نبودم اعتماد کامل داشتم بهش و داره بهم. عزت نفسمم بالاست ولی مدتیه زیاد از لول زندگی و استایل خانما و آقایون شهری که رفته تعریف میکنه و همش میگه کاش اینجا زندگی میکردم..

اینم بگم کلا هر وقت مسافرت میره توجهش خیلی کم میشه نسبت بهم..

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

خیانتکار این ظاهرا

بالاخره اون روز میرسه که فقط خودمون دوتا میدونیم چیا که نکشیدیم تا بالاخره شد تا بالاخره رسیدیم به هم.... میرسیم به اون جایی که زندگی قشنگمونو با هم شروع میکنیم و تا ابد دستای تو مال من میشه:) خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍 ...ازمیر اژه...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب بگو مثلا چه استایلی دارن مگه بعد تو ام بزن

دلم نمیخواد تقلید کنم.

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

کجاها میره مگه

کدوم شهرا؟

خب مگه نامزد نیستین؟؟ توهم برو باهاش

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

به خودت برس و نگران نباش.

میرسم واقعا استایل های بروز ولی پوشیده ای دارم.بهترین لوازم ارایش و روتین پوستی رو دارم.همه چیم نچراله کاشت ناخن هم ندارم چون واقعا نیازی نمیبینم..ولی نگاهش رو به اون خانما هم دیدم..با اینکه میگه خوشم نمیاد این تایپی

کجاها میره مگه کدوم شهرا؟ خب مگه نامزد نیستین؟؟ توهم برو باهاش

شیراز مثلا رفته بود خیلی تحت تاثیر قرار گرفته بود.

نامزدیم خب عقد نیستیم

ميره مسافرت سرش گرمه و وقت نداره

یعنی توقع نداشته باشم زنگ بزنه پیام بده؟

میرسم واقعا استایل های بروز ولی پوشیده ای دارم.بهترین لوازم ارایش و روتین پوستی رو دارم.همه چیم نچرا ...

اکثر آقایون نگاه میکنن.نگاهشون ممکنه معنی خاصی نداشته باشه و از سر کنجکاوی نگاه کنن.امکان هم داره از طرز لباس پوشیدن خانمی خوششون بیاد.که یک چیز طبیعی هست و جای نگرانی ندارد.

اکثر آقایون نگاه میکنن.نگاهشون ممکنه معنی خاصی نداشته باشه و از سر کنجکاوی نگاه کنن.امکان هم داره از ...

الکی حساس شدم یعنی icon

شیراز مثلا رفته بود خیلی تحت تاثیر قرار گرفته بود.نامزدیم خب عقد نیستیم

خوبه حالا یه شیراز رفته اینهمه تحت تاثیره

سعی کن مسافرت خارجی تنها نفرستیش

ولی سوای شوخی

ادم گاهی اوقات واقعا تحت تاثیر فرهنگ و شیوه ی زندگی دیگران قرار میگیره و دلش میخواد. اینا سوای تنوع طلبی، کمال گرایی و پیشرفت هم هست که بفکر بهتر کردن روال زندگی باشی از همه جهت. احتمالا شاید نامزدت ازین لحاظ تحت تاثیره و تعریف میکنه و شما حساس شدی که کاملا طبیعیه حسادت زنانه و جور دیگه برداشت کردی.

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .