2821
2789
مخابرات.

الان مخابرات دارم

ولی تنوع خدماتش کمه

و خوب یه بدی دیگه هم که داره اینه که چند بار یک ماهه زمان قرارداد رو بیشتر میکنه که مجبورم ترافیک بگیرم

تنهام. تنهای تنها.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مخابرات، سرعتش متوسط بود قبلا، هر ماه قبض تلفنم هشتاد وخورده ای میاد، ولی تو این روزا وای فای مخابر ...

اون که اره ولی میخوام حجم زیاد و قیمت مناسب باشه

دانلود زیاد دارم

تنهام. تنهای تنها.

مخابرات، سرعتش متوسط بود قبلا، هر ماه قبض تلفنم هشتاد وخورده ای میاد، ولی تو این روزا وای فای مخابراتم خیلی بهتر به قندشکنها متصل میشه و سرعتش بالاتر از ایرانسل هست

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️
اون که اره ولی میخوام حجم زیاد و قیمت مناسب باشهدانلود زیاد دارم

من دانلود زیاد ندارم، هیچوقت حجمش برام کم نیومده، برای من خیلی خوبه و راضی هستم، من و شوهرم دوتایی ازش استفاده میکنیم ماهی هشتاد وخورده ای، مهمتر اینکه اکثر قندشکنا باهاش کار میکنن بدون قطعی این.ستا و تل.گرام و گوگ.ل ارث کار میکنم

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️
چقدره حجم و مدتش؟

حجمش ۱۲۰ گیگ در ماهه فکر کنم یا ۱۰۰ گیگ در ماه دقیق الان یادم نیست.هر سال هم دوباره تمدیدش می کنیم.

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💗تیکر تولد 2 سالگی دوقلوهام💗

حجمش ۱۲۰ گیگ در ماهه فکر کنم یا ۱۰۰ گیگ در ماه دقیق الان یادم نیست.هر سال هم دوباره تمدیدش می کنیم.

گرفتم

منم 3ماهه120گیگ میگیرم

اما میخوام بازی دانلود کنم و فیلم

حجمش شاید بالا500گیگ بشه

تابستونم بیکارم هستم

تنهام. تنهای تنها.

من دانلود زیاد ندارم، هیچوقت حجمش برام کم نیومده، برای من خیلی خوبه و راضی هستم، من و شوهرم دوتایی ا ...

بله

من دیدم پیشگامان یه طرح گذاشته 8100گیگ

6ماهه 600هزارتومن

گفتم بپرسم کسی نمیدونه شرایط و...

تنهام. تنهای تنها.

بلهمن دیدم پیشگامان یه طرح گذاشته 8100گیگ6ماهه 600هزارتومن گفتم بپرسم کسی نمیدونه شرایط و...

پس مبین نت هم چک کن، فیبر نوری هست سرعتش خیلی زیاده،فقط گرونه ولی ممکنه توجشنواره باشه و تخفیف عالی بخوره، تو سایتش برو ببین شهرتون پوشش میده و بسته هاش چطوره