2777
2789
عنوان

همدلی یا وظیفه

19 بازدید | 2 پست

من هم تو نی نی سایت هم داخل واقعیت دیدم چقد بعضی خانم های متاهل رعایت پول رو میکنن و چقد یه جاهایی سازگارن و یه جاهایی خیلی چیزا دلشون میخواد اما یا نمیخرن یا انجام نمیدن ولی میبینی شوهرشون خیلی طلبکارانه برخورد میکنن انگار وظیفه خانمهاست اینطوری باشن درصورتی که از روی همدلیه

همین.

عزیزم عذرخواهی می کنم اومدم این جا

دیدم سوال پرسیدید اومدم جواب بدم تاپیک قفل شد نخواستم بی احترامی به شما بوده باشه

حقیقتش یک بار یک فیلم تاریخی که نگاه می کردم یهویی تو یک قسمتش اون شخصبت آوردن تو فیلم

که یهو بابام گفت عمه فلانی خدا بیامرزم می گفت ما از نسل اینیم

کنجکاو شدم رفتم از یکی دوتا فامیل دیگه مون هم پرسیدم تایید کردن ولی خب فعلآ حرفه، سند محکم براش وجود نداره

مگر ابن که با نوعی آزمایش ژنتیک پیشرفته بتونم سر و ته قضیه رو بفهمم

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

عزیزم عذرخواهی می کنم اومدم این جا دیدم سوال پرسیدید اومدم جواب بدم تاپیک قفل شد نخواستم بی احترامی ...

جدی چه جالب!!

اره یه سزی تست تبار شناسی و ژنتیک هست که تا حد زیادی میتونه این موضوع رو مشخص کنه

ما خودمونم از همین ابهامات نسلی تو خانواده داریم مثلا مادربزرگم میگه که مادربزرگش کورد بوده ولی خب زیاد نمیدونیم که واقعا بوده یا نه😅

همین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷