2777
2789
عنوان

دوستان آرامش دهنده بیاین 😞

160 بازدید | 13 پست

من یمدت ی وسواس جدید پیدا کردم 😢

همش فک میکنم (عذرمیخوام)دسشوییم میریزه قطره قطره.مثلا ازدسشویی میام همون لحظه پامیشم فک میکنم باز ریخته چند قطره 

تکون بخورم حرکت کنم فک میکنم میریزه .همشم میگم ی تلقینه هیچی نیست.

چکارکنم اعتنا نکنم ؟یعنی شک و تردیده ؟

اخه گاهی مطمعنم فقط ی حسه ولی واقعی نیست.

کمکم کنین 😞

وسواس فکریم دارم اینم اومده قوزبالا قوز

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

چند باری این حستو  پس بزن گوش نکن درست میشه ان  شاءالله .  برای من پیش اومده ..

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

در مورد وسواس فکری با مشاوره 1480 تماس بگیر... کمک. میکنن... 

خجالت هم نکش... وسواس فکری میتونه درمورد هر چیزی باشه☺️

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند بار این حس رو تحویل نگیر

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️

برو متخصص کلیه و مجاری ادراری

احتمالا مثانه حساس شده، یا عفونت و التهاب و.. 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
در مورد وسواس فکری با مشاوره 1480 تماس بگیر... کمک. میکنن...  خجالت هم نکش... وسواس فکری میتون ...

ممنونم عزیزم 

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
ممنونم عزیزم  ❤

جواب امضات...چون اکثرا آدما فرهنگشون  و شعورشون  نم برداشته و شدید بوی کهنگی  میده همینه که عقب مونده شدیم 😣😕😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
جواب امضات...چون اکثرا آدما فرهنگشون  و شعورشون  نم برداشته و شدید بوی کهنگی  میده هم ...

اره واقعا......

ب چشمم دیدیم ولی هیچوقتم عوض نمیشن 

تو فیلما دیدید ثروتمندان چند مدل غذا رو میزشونه چندمدل سالاد و دسر 

وقتی فیلمامون اینن واقعیت زندگی همین میشه متاسفانه

هییییییچکس بفکر مستضعفان نیستن حتی دولت.....

اره واقعا...... ب چشمم دیدیم ولی هیچوقتم عوض نمیشن  تو فیلما دیدید ثروتمندان چند مدل غذا رو م ...

آه  قلبم  واقعا بدرد اومد  😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از وسواس فکریِ لعنتی متنفرم که چندسال داغونم کرده بود

..یکی دوتاهم نبود

بدون اغراق میگم شاید بیشتر از 20 مدل وسواس داشتم ، یه سری کارایی رو باید انجام میدادم که واقعا انجام دادنش دیوونه کننده و سخت و طولانی بود... کل روزِ من با وسواسای مختلف میگذشت

خدا کمکت کنه خیلی زود از شرش خلاص شی دوستم

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
از وسواس فکریِ لعنتی متنفرم که چندسال داغونم کرده بود ..یکی دوتاهم نبود بدون اغراق میگم شاید بیشتر ...

ممنونم انشاالله

واقعن وقت آدم تلف میشه همش استرس از وسواس لعنتی 😢😣

ميشه کمي راجع به وسواس فکري و مشغليت ذهني توضيح دهيد.

چطور ميشه درمانش کرد و راه مقابله با آن چيه؟

پاسخ:

با سلام و تحیت

وسواس فکری یعنی اینکه ذهن و فکر فرد به صورت مکرر و ناخواسته به موضوعی مشغول شود که سبب اضطراب و ناراحتی وی می شود.

در صورتی که وسواس فکریس شدید باشد باید به متخصص اعصاب مراجعه و دارو مصرف شود.

در شرایطی که وسواس فکری شدید نیست راه رهایی این است که در قبال چنین افکاری مقاومت نشود و اجازه داده شود که این افکار ازادانه در ذهن حضور داشته باشند. بی اعتنایی، اهمیت ندادن، حفظ خونسردی و مقاومت نکردن در قبال افکار وسواسی باعث ار بین رفتن آن می شود.

2790
2778
2791
2779
2792