2789
عنوان

مادرشوهر

54 بازدید | 27 پست

من اصلا از اولش هم که با همسرم دوست بودیم مادرشوهرم خیلی دخالت میکرد و اصلا خوشم نمیاد ازش الآنم که شش ماهه عقد کردیم اصلا خوشم نمیاد ازش خیلی دخالت زندگیمونو می کنه ساعتی یک بار به همسرم زنگ میزنع حنا دیشب دیدم شماره ی دعا نویسی فرستاده برای همسرم

همسرم میگه شاید دعا گرفتن برامون تو خوشت نمیاد ازش گفتم من از قبل هم میدونی خوشم نمی اومده ولی خب چرا الان دخالت زندگیم می کنه چرا مرتب بهت زنگ میزنه منم ساعتی یک بار زنگت نمیزنم که زنتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من دقت کردم به بعضی مادرشوهرا رفتارای خیلی عجیبی دارن انگار عروسو رقیب خودشون میدونن مثلا یکی بود باید میفهمید که دختره ناهار چی درست کرده اونم همینو درست میکرد به پسرش میگفت بیا بخور این اداها چیه نمیفهمم

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

ا ز اول نذارن زن بگبره تحفه شون ۱ عمر مثل یتیم ها هستن ز نمی گیر نعزیز می شن

وای دقیقا شوهر من همش دعوا داشت با ننش اصلا هم نمی ساختن بعد الان عزیز شده😐

خب دیگه ازدواج کرده چیه سرت تو زندگیشه اعصابم خورده اصلا دلم نمیخاد ببینمش بعد جالب اینجان همسرم میگه دعا گرفتن آخه اون زنگ هاشو کم کنه ببین دعا نگرفتن مرد 😂

من کاملا درکت میکنم

ولی بعد یک سال به هیچ نتیجه ای برای درست شدنش نرسیدم

و به نظرم مادرشوهرم بمیره هم خواهرشوهرم جاشو میگیره

و تا شوهرم نخواد هیچی درست نمیشه 🥲

الان بیخیال تر شدم

من دقت کردم به بعضی مادرشوهرا رفتارای خیلی عجیبی دارن انگار عروسو رقیب خودشون میدونن مثلا یکی بود با ...

وای عقده ای هستن

بخدا الان من ساعتی یک بار زنگ شوهرم نمیزنم که این زن میزنع خیلی حرصم میگیره آخه

میشه درخواست بدم حرف بزنیم ارع واقعا تا پسراشون نخان نمیشه اگه دوری میکردن اونام احترام سرشون میشد

اره

دقیقاااا شوهر من قدرت نه گفتن نداره

و نه هم بگه البته اونا خیلی پررون

من کاملا درکت میکنم ولی بعد یک سال به هیچ نتیجه ای برای درست شدنش نرسیدم و به نظرم مادرشوهرم بمیره ه ...

میشه درخواست بدم حرف بزنیم

ارع واقعا تا پسراشون نخان نمیشه اگه دوری میکردن اونام احترام سرشون میشد

ببین یه روانشناس بمن گفت تا اینا زنده هستن همینه اصطلاحا زیگیل زندگیامونن

چ روانشناس خوبی من همسرم گفت بیا بریم روانشناس اما برم بگم چی از دخالت هاش

وای دقیقا شوهر من همش دعوا داشت با ننش اصلا هم نمی ساختن بعد الان عزیز شده😐خب دیگه ازدواج کرده چیه ...

خیلی ا شغال هستن همه شو ن

ما در شوهر من اصلا تولد بچه هاش هم نمی دو نه کی هست بعد حالا خودش زده به یتیمی که واسه م تولد نمی گیرین

ا خه پیییررر سسسسسگگگگ تو فکر قبر با ش

خیلی ا شغال هستن همه شو نما در شوهر من اصلا تولد بچه هاش هم نمی دو نه کی هست بعد حالا خودش زده به یت ...

چقدر منی دختر😂😂

منم می گفت تولدمه تولدمه یک شب گفت عروس تولدمه گفتم خب چیکار کنم هر کار برای پسرتون کردین برات می کنه 😂😂😂