2777
2789
عنوان

تفاوت عقیده

100 بازدید | 21 پست

من و نامزدم از لحاظ اخلاقی و خلق و خو خیلی شبیهه همیم مشکلی نداریم؛ ولی از لحاظ عقاید و اعتقادات خیلی باهم تفاوت داریم ،،تاحالا نشده که این تفاوت ب بحث منجر بشه ولی حرف که میزنیم نه اون منطق نظر منو قبول داره ن من منطق و نظر اونو..دیشبم بهش گفتم ما منطق همدیگرو قبول نداریم

ممکنه بعدا تو زندگی دردسر ساز بشه یا این اختلاف بیشتر بشه؟ کسی تجربه داره

و خدا چقدر منو دوست داشت که تورو بهم داد❤... خدایا شکرت

صددرصد تفاوت عقیده بعدا مشکل ساز میشه برعکس اینکه خلق و خوتون مثل هم نباشه یه چیز عادیه

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکن بعد دردسر ساز بشه ؟؟از الان شده که ...

نه نشده،،، میدونیم متفاوتیم،، ب قول خودش ب عقاید بقیه احترام میذاره

بله منو شوهرم من بشدت مذهبی ولی شوهرم نه....

ما هم مثل شماییم،، من مذهبیم ولی اون نه

مشکلی ندارید؟؟ کنار میاین باهم؟

ببین چون پدر و مادر خودم اینجورین میگم

من امکان نداره با کسی که هم عقیده ام نباشه ازدواج کنم

الان چون اوایلشه هیچکدومتون به عقاید اون یکی توهین نمیکنه یا کار به دعوا نمیکشه، ولی این فقط اولشه

اگر آدمی هستی که عقیده ات برات مهمه و میخوای یه عمر با آرامش زندگی کنی، پس بهت توصیه میکنم که باهاش ازدواج نکن

بازم انتخاب خودته

ولی من طبق تجربه ای که بخاطر پدر و مادرم دارم، اصلا حاضر نیستم با اینجور کسی ازدواج کنم حتی اگه خیلی دوسش داشته باشم

اگع به عقاید هم احترام بزارین و سعی نکنین همدیگرو تغییر بدین نع اشکالی نداره

نظرش همینه،، میگه عقاید همه محترمن

بیشتر توضیح بده مثلا چی؟

مثلا من یکم مذهبیم نماز میخونم شیعه 12 امامیم،، ولی اون نه اعتقادی ب این چیزا نداره فقط خدارو قبول داره نه هیچکس دیگه

مثلا من یکم مذهبیم نماز میخونم شیعه 12 امامیم،، ولی اون نه اعتقادی ب این چیزا نداره فقط خدارو قبول د ...

منم نماز میخونم همسرم نمیخونه

کاری نداریم بهم دیگه

ولی درآینده بچه دار بشیم سر تربیتش به مشکل میخوریم

ولی مهم نیست یک کاری میکنم

شما اگر خیلی حساسی و برات مهمه از مشاور کمک بگیر تا درست راهنماییت کنه تا در آینده و الان دچار مشکلات جدی نشین

درخواست نده بیشعور🙏

2827
2791
2779
2792