2777
2789
عنوان

دوکیلو چاق شدم 😐

174 بازدید | 33 پست

شدم ۵۳ کیلو... قبلشم به فکر لاغر کردن بودم حالا دیگه بدتر 😑😑

چیکار کنم سه چهار کیلو کم کنم؟؟؟

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀یا درست میشه یا تموم میشه🙃ولی دیگه کسی رو نمیتونم قدر تو دوست داشته باشم❤️🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا لاغری کهمن ۵۰هستم خودم میکشم چاق بشم

نه من میخوام ۴۹بشم😂

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀یا درست میشه یا تموم میشه🙃ولی دیگه کسی رو نمیتونم قدر تو دوست داشته باشم❤️🩹

بستگی به قدت داره قدت چنده مگه؟

۱۵۸

خوبی کهه دخترر کم نکنن

نه حس بد میگیرم😐کم نکنمم رفته رفته چاق میشم😂

مگه قدت چنده که میخوای لاغر کنی

من ۵۵ کیلوام دوست دارم ۱۰ کیلو اظافه کنم. قدم ۱۶۹

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)