۵ساله میخایم خونه بفروشیم نمیشه،دست ب هرکاریام میزنیم کلن خراب میشه بعد ۵سال زندگی هنوز هشتمون گروعه نهمونه خیلیم تلاش میکنیم ولی فایده ای نداره میگم شاید طلسممون کردن،کسی میدونه طلسم شدن چطوریه
Everything I want I have.Money, notoriety and rivieras.I even think I found God.In the flash bulbs of the pretty cameras.Pretty cameras, pretty cameras Am I glamorous? Tell me am I glamorous
یه ختم گروهی صلوات بود شرکت کردم یه دفعه معامله شد :|
ولی سخت بود فکر کنم 14 روز، روزی 1400 تا صلوات
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
علائمشو نمیدونم ولی فکر میکنم طلسم وجود داره. البته طلسم کاره هرکسی نیست و هرکسی هم بلد نیست طلسم کردنو . هرکی بخواد کسی و طلسم کنه حتما باید انگیزه و هدف خیلی مهمی داشته باشه،هرکی هم میگه من طلسم کردن بلدم دروغ میگه . به هرکسی برای گشایش طلسم و اینا هم اعتماد نکن بیشترشون دروغ میگن و میخوان پول بچاپن.