2777
2789
عنوان

مسخرم نکنین «علایم طلسم شدن»

6292 بازدید | 75 پست

۵ساله میخایم خونه بفروشیم نمیشه،دست ب هرکاریام میزنیم کلن خراب میشه بعد ۵سال زندگی هنوز هشتمون گروعه نهمونه خیلیم تلاش میکنیم ولی فایده ای نداره میگم شاید طلسممون کردن،کسی میدونه طلسم شدن چطوریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم من شنیدم میدرن پیش سیدی کسی سرکتاب براشون وامیکنه اونوقت میفهمه بعد دعا اینا میده.بستگی به اعتقاد داره نمیدونم

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

خدا کاره همرو درست کنه😍😍😍😍😍

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

ما یه خونه داشتیم 10 سال فروش نرفت

یه ختم گروهی صلوات بود شرکت کردم یه دفعه معامله شد :|

ولی سخت بود فکر کنم 14 روز، روزی 1400 تا صلوات 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

طلسم شدن همینطوریه که تو کارتون گره است هرکارمیکنید خراب میشه علایمش همیناست دیگه

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  

علائمشو نمیدونم ولی فکر میکنم طلسم وجود داره. البته طلسم کاره هرکسی نیست و هرکسی هم بلد نیست طلسم کردنو . هرکی بخواد کسی و طلسم کنه حتما باید انگیزه و هدف خیلی مهمی داشته باشه،هرکی هم میگه من طلسم کردن بلدم دروغ میگه . به هرکسی برای گشایش طلسم و اینا هم اعتماد نکن بیشترشون دروغ میگن و میخوان پول بچاپن.