2789
عنوان

عمه شدم 🥺❤️

192 بازدید | 16 پست

وسط این همه اخبار بد و فشار کنکور و حال بدی ها

درست وقتی از کلاس مشاور آمده ام اونم توی گرمای خوزستان پیاده برگشتم، رفتم در خونه( با مامان بزرگم همسایه ایم) دیدم خواهر زاده ام پرید بغلم، بغلش کردیم رفتم خونه مامان بزرگم

مامانم نماز می خوند چشاش اشکی بود معلوم بود گریه کرد

دیدم خاله ام گفت عمه جون تبریک میگم من هنگ بودم با تعجب گفتم تا از خود زن داداشم نپرسم ول نمی کنم اون یکی خاله ام گفت داداشت الان آمد وقتی گفت همون دست گذاشتیم کل

زنگ زدم به زن داداشم با خوشحالی تبریک گفتم و گفتم راسته؟ گفت آره عزیزم مبارکمون باشه

کوچولوی من عزیزم دلم ❤️ ✨

تو و خواهر زاده ام تموم جون و امید منید✨

براتون اشک شوق و خوشحالی از ته دل آرزو می کنم

برام دعا کنین تا کنکورم خوب بدم

۱۷/۳/۱۴۰۵ یکشنبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین حسه

منم به تازگی عمه شدم🥲

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

تبریک میگم عمه جونی انشاالله بسلامتی به دنیا بیاد

از این به بعد اگه دیدم نرهای سایت بهم درخواست دادن خدا شاهده دهنمو بازمیکنم هرچی لیاقتشونه بارشون میکنم دیگه ساکت نمیمونم ننهجنده هاا پس درخواست ندیییین چهل پدر

عزیزمممممممممم، مبارکههههههه چقدر خوشحال شدم منم😍😍😍😍🥺

ان شالله که کنکور هم عالی میدی

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱

الهی مبارکه عزیزم 🥰😍❤

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

باهم عمه شدیم 😁وسط اون شرایط حس خوبی بود

آره🥹 دقیقا🥲

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

برادرزاده منم همین روزاقراره به دنیابیاد

تبریک میگم

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

چ عمه خوش فازی 🤍😂

تبریک میگم بهت

«آخرش میرم پیش پروفسور مک گونگال عزیزم و بهش میگم طلسم تبدیل شدن به گربه رو یا یادم بده یا روم پیاده کنه و بعدش برای همیشه به دنیای گربه ها می پیوندم و دیگه هیچی از این زندگی نمیخوام »