2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فیلم ببین سوال حل کن بستگی به خودت داره بقیه بلدی؟ روزی چندساعت میخونی؟ من زبانم اصلا بلد نیستم بخوص ...

نگاه بعضی درسارو خوب خوب خوندم
بعضیارو نصفه
بعضیارو هیچ
بعد از مدت ها از فردا میخوام بخونم
تا 6 ساعت کشش دارم

تجربی

بستگی ب اینکه زود بفهمی یا ن هم داره .حرکت شناسی وقت زیادی میگیره ولی بنظرم فیلم نگاه کن چون فیلم قشنگ جمعش میکنه بقیه فصلاهم اگ فصل ۱ رو بلد باشی کارت راحته

البته من رشتم ریاضیه

هم درس میخونم هم ورزشکارم هم مدرک زبان جوانان دارم و دارم ادامه میدم زبانو(نمیدونم چجوری تا الان زنده مو

بستگی ب اینکه زود بفهمی یا ن هم داره .حرکت شناسی وقت زیادی میگیره ولی بنظرم فیلم نگاه کن چون فیلم قش ...

نگاه زود میگرم مخصوصا ریاضی و فیزیک و درسای حل کردنی( حل کردنیم بهتره خوندنیم هست)
اما چون تا حالا نخوندمش و سرکلاس معلم هم نرفتم خیلی استرس دارم

نگاه زود میگرم مخصوصا ریاضی و فیزیک و درسای حل کردنی( حل کردنیم بهتره خوندنیم هست)اما چون تا حالا نخ ...

عامو اس چ ترسی

بخون اگ با استرس بخونی گند میزنی کلی وقت هس با ارامش بخون و خلاصه برداری کن و نکته برداری کن

هم درس میخونم هم ورزشکارم هم مدرک زبان جوانان دارم و دارم ادامه میدم زبانو(نمیدونم چجوری تا الان زنده مو

پشت کنکوری من فقط سه تا کمک درسی دارم اونم عمومی بقیه نگرفتم نمیدونم بگیرم یا کتاب مجازی که خوشم نمی ...

نمیدونم والاع
من گرفتم هنوز استفاده نکردم
افتادن گوشه خونه
اگر استفاده میکنی بخر

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز