2777
2789
عنوان

جشن عروسی 💝

540 بازدید | 18 پست

سلام به همه جمعه جشن عروسیم تالار و دیجی لباس همه چی طبق سلیقه ام بوده کلاس رقص تانگو هم رفتیم ولی باز استرس دارم بابتش اگه توصیه ای دارین اینکه برای عکاسی باغ چه وسایلی نیاز که ببرم ممنون میشم بگید بهم اگه دوست داشتین هم واسم دعا کنین که همه چی طبق روال مد نظرم پیش بره و به همه مهمون هامون خوش بگذره 💝🥹

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

چشم بد دور

مبارکه

الهی امین

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=414648025]مبارکه گلم دعاکن منم جهیزیم جورشه شهریورعروسیمه ابروم حفظ شه🫠🩷[/QUOTE

ممنون عزیزم ایشالله که به زودی زود همه وسایل هات آماده میشه

سلام عزیزم عروسیتون مبارک میشه راجب شغل مرغ فروشی راهنماییم کنی قصد داریم مرغ فروشی بزنیم میخوام بدو ...

سلام ممنون عزیزم همسرم یکی که خودش پخش مرغ میکنه که به تالار ها رستوران ها و... یدونه هم همون مغازه رو داریم تو مغازه بله همسر من فقط مرغ و ماهی یعنی گوشت قرمز کار نمیکنه اگه شما قصد مغازه زدن داری میتونی یه گوشه مغازه پروتیین کار کنی از جوجه های طعم دار اماده کنی طعم های مختلف اونا فروش خوبی داره یا سویس کالباس هم اضافه کنین

سلام ممنون عزیزم همسرم یکی که خودش پخش مرغ میکنه که به تالار ها رستوران ها و... یدونه هم همون مغازه ...

ممنثنم عزیزم شما شهر بزرگی هستید ما شهرمون کوچیکه نمیدونم درامد تو شهر کوچیک چطوره