2777
2789
کلا میتونه تاپیک نزنه خب 

میزنه قفل میکنه پاک میکنه 😁

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدا خفه اشون کنه .لعنتیا یه چیز 300 تومنی رو 30 تومن هم نمی فروشن ولی چقدر آدمو به دردسر می اندازن

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
چطور تا پشت بوم خودشو کشید بالا؟ چند طبقس خونه

ویلایی.اینا اسپیلت داشتن(کولر گازی ).دکتر واسه مادرش منع کرده مثل اینکه.چند روزه تازه ی کولر آبی بزرگ نصب کردند. 

ی روز ی نفر فضولی نکرد ،خواهر شوهر نمونه شد !!!🤣🤣🤣
8و چی کنیم زنگ بزن پلیس شاید کشتشون نشستی تعریف میکنی

اخه داد زدم رفت .خیلی هول شده بودم اخه .دیوار بلنده .بیچاره ها ۳ تا زن مظلومن. درسته وضع مالیشون خوبه ولی گاهی اوقات دست دزده خیلی بدبیاری داره

منم خونه ی بابام با دزد چشم تو چشم شدم پشت پنجرمون بود منو دید با سنگ زد لامپ تیر برقو شکوند و فرار کرد

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
خدا خفه اشون کنه .لعنتیا یه چیز 300 تومنی رو 30 تومن هم نمی فروشن ولی چقدر آدمو به دردسر می اندازن

خدا لعنتشون کنه .گوشی منو میدون شوش جلو بازار بلور از تو ماشین جلو چشم من و شوهرم برداشتن.بخدا هیچ پلیسی هم به صحنه نیومد .

منم خونه ی بابام با دزد چشم تو چشم شدم پشت پنجرمون بود منو دید با سنگ زد لامپ تیر برقو شکوند و فرار ...

وای خیلی بده.شوهرم میگه مطمئنی تورو ندید؟از صبح خونه تنهایی .خطر ناک نباشه؟!!گفتم نه.سمت من تاریکی بود .چرخید ولی ندید .

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز