2821
2789
اگه دردت خیلی شدیده برو مسکن بزن تا آروم شی بعدم رعایت کن و ورزش کن من تقریبا هفته یک قبلی سر دیسک ک ...

ببین من دکتری که رفتم خیلی خوب بود واقعا راضی بودم میخوای معرفی کنم بری؟

من بخاطر کارم ول کردم دردام برگشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ی خانومی اینجا میگفت برا دیسک کمر کیسه نمک رو چند روز داغ میکرده میذاشته روی کمر و پاشنمک دریا رو ری ...

من دردم انقد شدید شد که نتونستم از جام بلند شم بعد زده بود به نخاعم نمیدونستم انقد اوضاعم بد شده دکتر بهم گفت باید عمل کنی ولی خوب میترسم هزینشم خیلی بالاست حالا نمک رو امتحان میکنم البته این کارا فقط درد رو آروم میکنه وگرنه خوب نمیشی

اره کیسه نمک منم شنیدم میگن خوبه ولی امتحان نکردم

ضرر نداره ک امتحان کن....قرص نوازین هم یکی گفت خیلی خوب بوده برا دیسک گردنش....یه فرمی از ویتامین ب هست

ک کمک میکنه ب بازسازی ساختار عصبی

نه اتفاقا دکترم میگفت هر بالشتی که راحتی بذار

من دیسک دارم ۳ سال پیش دردش شدت گرفت جوری که دیگه از شدت درد گریه میکردم رفتم دکتر بالش طبی گرفتم یه مدتم گردنبند بستم خدا رو شکر الان خیلی وقته که دیگه اذیتم نمیکنه

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️

پزشک چه نظریه ای داد

هیچی بهم گفت برم فیزیو تا دردام کم بشه بعدم برای تقویت عضلاتم حرکات اصلاحی داد که عالی بوووود ولی چون ساعت کاریم تغیر کرد دیگه ول کردم و دردام برگشت

من دکترم گفت بالش نمیخواد هرچی که راحتی البته اینم گفت که طبی میتونه کمک بهتری کنه

من مشکل گردن و دیسک دارم با بالش طبی خوب شدم اصلا دیگه درد ندارم

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

عمل نکردی عزیزم

نه عزیزم من از 17سالگی دیسک شدید گرفتم الان 26سالمه چند روز پیش اومدم از جام بلند شم یهوو انگار آب جوش ریختن رو کمرم دیگه نتونستم کاری کنم رفتم بیمارستان اورژانسی ام ار ای گرفتن دیسکم نشتی داده بود به نخاعم سره همین تا چند روز اصلا نمیتونستم راه برم فقط مسکن میخوردم تا آروم شم دکتر هم دیروز رفتم گفت باید عمل شی ولی خوب هم میترسم هم هزینش بالاست

برو دکتر ارتوپد برات عکس یا ام آر آی مینویسه یا نوار عصب میگیره ازت گاهی ممکنه از کمر باشه همسرم دست ...

ام ار ای رفتم مهره 7 گردنم بیرونه نوار هم دادم به دستم نمیزنه ولی گردنم دردش نمی افته

ببین من دکتری که رفتم خیلی خوب بود واقعا راضی بودم میخوای معرفی کنم بری؟من بخاطر کارم ول کردم دردام ...

من چند سال بود زیر نظر دکتر عندلیبی بودم دیگه چون زده به نخاعم گفت برو جراح جراح هم رفتم گفت فقط عمل گفتم باز دکتر عوض کنم ببینم چی میگه

این دکتره خیلی عالیه اصلا چند سال درد نداشتم انقد که رعایت نکردم بد تر شدم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز