2821
2789
من تو طول روزم خوب میخوابمجدیدا هم دلم دعوا میخواد

دختر چقدر منی🤣

پروف خودمم 🦋فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چطور؟من حس مرگ ندارم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
خداروشکر که حالت خوبه به نسبت🩷 چون نصف ملت دارن پاره میشن تو این وضعیت

پاره شدن چه ربطی به حس مرگ داره من هر وقت دنیا بهم زیاد فشار بیاره سر سخت از قبل ادامه میدم من به این دنیا باخت نمیدم من فقط یبار زندگی میکنم نهایت استفاده رو باید ازش بکنم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
🥲انقد کشیدیم ک اون دیگ شیرین برام تاپیک اخرمو بخون میفهمی:)

دیگه خانواده ایرانی بهتر از این نمیشه...

اگر همسرت شرایطش رو دارع زود ازدواج کن به هر حال راحت میشی🩷

دیگه خانواده ایرانی بهتر از این نمیشه... اگر همسرت شرایطش رو دارع زود ازدواج کن به هر حال راحت میشی� ...

شرایطش نیس گلی از این میسوزم ک خونوادهم الان باید پشتم باشن کنارم باشن دارن اینجوری رفتار میکنن باعم

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

شرایطش نیس گلی از این میسوزم ک خونوادهم الان باید پشتم باشن کنارم باشن دارن اینجوری رفتار میکنن باعم

همه فشار روشونه

بزن تو گوش داداشت جدی اگه اذیت میکنه

نر جماعت کلا رو اعصابه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز