2777
2789
عنوان

قلبم افتاده

54 بازدید | 10 پست

سلام بچها.

توروخدا میشه کمکم کنید من جزشماهاکسیو ندارم.

کسیو نداشتم باهاش دردودل کنم.

میشه کمکم کنید.

دیشب با کسی ک ۶سال باهم بودیم کات کردیم.

بدلایلی.

و الان دلم گرفته و حالم خرابه😔😔

نمیخوامم بهش فرصت برگشت بدم.

ولی خب ازونطرف جلو گریه ها و حال بدمو نمیتونم بگیرم بشدت حالم بده قلبم میخوادازجا کنده شه.میدونم پسرا براشون مهم نیست و اون الان عین خیالشم نخاهدبود چون چندین بارم کات و برگشت داشتیم.اماایندفعه قضییع برامن جدی بود.

حالا شمابگید چیکارکنم آروم بشم؟

هرکارم بگید شروع کردم هرکاری ک لازمه مثلا امروز رفتم بیرون تفربح جایی ک خودم میخوام و عاشقشم ولی بدترشد حالم.یا رفتم بخودم رسیدم و ورزش کردم بیفایده بود😔یه راهکاربدید لطفا

بعد ۶ سال خیلی سخته

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بذار بهت دقیق توضیح بدم

ببین عزیزم انتظار نداشته باش حالت زود خوب بشه طبیعیه حتی اگه گریه کنی ناراحت باشی و گوشه گیر

تو از یه رابطه ۶ ساله اومدی بیرون ۶ سال خودش یک عمر!!!

و به راحتی نمیتونی این قضیه رو بپذیری مطمئن باش یه مدت دیگه اونم نیاد خودت از فشاری که روته میزی سمتش

اگه رابطتت سمیه و حس میکنی اشتباهه نمیتونی ازش بیرون بیای از تراپیست کمک بگیر لطفااااا

خود عزیزم: تاریکی که از راه رسید، نور باش! به اندوه اگر رسیدی ،شادی بی دلیل باش. زخمی اگر دیدی ، مرهم باش. رنجی اگر چشیدی ،آرامش باش. گر دفن شدی ،دانه باش و جوانه بزن. و دیوارهای بلند را پرنده باش...🌱🪿🫧

عزیزم زمان باعث میشه خوب شی اگ دوست داری بیا با من یا هر کی حرف بزن حواست پرت شه ولی باید تهش تحمل کنی تا خوب شی یه مدت زمان میبره

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰میخام پیشرفت هامو توی هر دوره ای بگم اینجا تا بعدا از دیدنش ذوق کنم

بذار بهت دقیق توضیح بدمببین عزیزم انتظار نداشته باش حالت زود خوب بشه طبیعیه حتی اگه گریه کنی ناراحت ...

آره دقیقا حرف حساب.بخودم اطمینان ندارم شاید برگردم باز.ن اینکه پیشنهادبرگشتو بدم ن اصلا توذاتم نیست ولی اون ۱۰۰درصد برمیگرده و حتاخونمون بلده و من تازه میترسم هم.اگ نمی اومدسمتم خوب بود من میتونسم راحت فراموشش کنم بدیش اینه میپلکه دوربرخونمون.و کارو برام سخت میکنه بنظرتون چیکارکنم؟

به مشاورگفتم بهمدوره داد ک زمانبر بود و تاثیرشو اول گزاشت بعد ک دوباره سروکله اون پیداشد مشاور گفت منطقی حرف بزن باهاش منم منطقی جوابشو دادم ک نیاد دوروبرمن و خونمون اما خودمم چون دلمتنگ بود و دیدم گفتنمم بیفایده است برگشتم.

بدی این ارتباط فقط اینه ما هیچوقت بهمنمیرسیماون بشدت عاشقه ولی پول نداره.همه کات هاهمازطرف منه این اخرین کات همدلیلش دعوا و توهین اون بود.

آره دقیقا حرف حساب.بخودم اطمینان ندارم شاید برگردم باز.ن اینکه پیشنهادبرگشتو بدم ن اصلا توذاتم نیست ...

عزیزم ببین بنظرم خیلی پیگیر مشاورهات باش البته حضوری!!! و کامل درجریان بذارش

اگه مشکل پوله و کار نمیکنه خاهش میکنم خودتو بدبخت نکن

خود عزیزم: تاریکی که از راه رسید، نور باش! به اندوه اگر رسیدی ،شادی بی دلیل باش. زخمی اگر دیدی ، مرهم باش. رنجی اگر چشیدی ،آرامش باش. گر دفن شدی ،دانه باش و جوانه بزن. و دیوارهای بلند را پرنده باش...🌱🪿🫧