2821
2789
عنوان

بارداری

25 بازدید | 7 پست

سلام خانوما، من الان ۵ هفته اس باردارم ولی فعلا نامزدم سال آینده قراره بریم خونمون، رابطمون محافظ شده بود ولی سوراخ بوده 😔😔😔 الان رایطشو نداریم نگه داریم. باید چیکار کنم ؟ قرص بهتره یا جراحی ساکشن ؟

هیچکدوم بهتر نیست هردو خطرناکه و عوارض غیرقابل جبران برای بدنت داره جدا از بحث اخلاقیش

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچکدوم بهتر نیست هردو خطرناکه و عوارض غیرقابل جبران برای بدنت داره جدا از بحث اخلاقیش

خب چیکار کنم خونه بابام که نمیتونم باردارشم😔 همسرمم هنوز میگه سال بعد میریم خونه خودمون مجدد اقدام میکنیم

خب چیکار کنم خونه بابام که نمیتونم باردارشم😔 همسرمم هنوز میگه سال بعد میریم خونه خودمون مجدد اقدام ...

شرایط سختیه با دکتر زنانت مطرح کن ببین چی میگه

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

باید منتظر بمونم بزرگ بشه یعنی ؟

ن گلم بزرگ شده امکان سقط وجود نداره پزشکی قانونی هم درهیچ صورتی مجوز سقط نمیده

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40