2777
2789
عنوان

کرمم گرفته

235 بازدید | 10 پست

ما با دو تا خانواده دوستیم ک مث ما زوجین و چند سالی از ازدواجتون میگذره. هر دو شونم یه بچه دارن. یکیشان یه بچه   یک ساله و اون یکی دوساله. حالا ما از عید هر چی قرار گذاشتیم با اینا بریم سفر جور نشد و همش بخاطر کارای من و شوهرم کنسل شد. امشب ک دیدیمتون بحث شد ک تعطیلات کجا بریم و من گفتم چون هفته 36 ام میترسم جایی بیام اما همه گفتن هنوز وقت داری و نترس و بیا بریم. جایی هم ک میخوایم بریم 1ونیم ساعت با شهر خودمون فاصله داره و هر کی با ماشین خودش میره. جاده هم خوبه و اونجا قراره بریم توی خونه با امکانات کاملاً قرا ه کلن 24 ساعته بریم و بیایم.  حالا منم مشکلی خداروشکر نداشتم تا الان و لی کرمم ازین گرفته ک جفت اون خانمای دوستامون اگ خودشون جای من بودن تو هفته 36 عمرا میر فتن جایی. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هفته ۳۶مناسب سفر نیست هرلحظه ممکنه اتفاقی بیفتع

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
2790
2778
2791
2779
2792