2821
2789
عنوان

شکل بکارت

163 بازدید | 33 پست

خانم ها شکل بکارت های حلقوی که حالت برش داره لبه ها نه همه قسمتاش وقتی زور میزنی این برش از هم فاصله میگیره و باز میشه طبیعیه؟ ماما میگفت مدلشه که چاک داره رو روی هم میوفته و باز میشه طبیعیه اما با چشم ندید بنظرتون این شکلی هم هست این برش ها برای خودشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخه مشخص وواضح نیست کلاس عقدکه رفتم چنتاعکس نشونمون دادن ولی خودمون ک نمیتونیم براخودمونوببینیم باچشم ک

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

شبیه لب میمونه نه؟

تقریبا وقتی بهش فشار نمیاد روی همه اما با فشار از هم باز میشه لبه ها فاصله میگیره از هم یعنی در کل شکلش مثلثیه ریزه وقتی باز میشع گوشه ها هم باز میشه تجربه دارید توروخدا منو از نگرانی دربیارید میترسم پارگی باشه

اخه مشخص وواضح نیست کلاس عقدکه رفتم چنتاعکس نشونمون دادن ولی خودمون ک نمیتونیم براخودمونوببینیم باچش ...

خیلی نزدیکه کلاس که رفتین درباره خونریزی نکردن چیزی نمیگن؟

تقریبا وقتی بهش فشار نمیاد روی همه اما با فشار از هم باز میشه لبه ها فاصله میگیره از هم یعنی در کل ش ...

مال من تقریبا همین شکلیه شبیه لبه سرفه کنم یا فشار بیارم از هم کمی باز میشن تو حالت عادی روی همن