2777
2789
عنوان

نمیدونم جدا بشم یا باهاش بمانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1841 بازدید | 160 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه دار شدن جدا از عشق چیزهای اساسی تر هم نیاز داره 

اي خداااا

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

عزیزدلممممم منم دقیقا همه سرایط تورو دارم اما نتونستم تحمل کنم چون داشت به پسرم اسیب میرسوند موقع هایی که منو میزد پسرم نگامون میکرد خیلی روحیش تاثیر گذاشت خدا لعنتش کنه الان ۶ماهه خونه بابامم

تازه شوهر من خیانتم کرد دیگه نتونستم اینشم تحمل کنم جلو خانوادش مادرش بی حرمتم کرد 

جلو مادر شوهرت بهت بد دهنی میکنه؟

عزیزم شاید بخاطر فشار مالی و ... است .اول تلاشتو بکن که کمکش کنی علت این رفتارشو بفهمه و تا جایی که میتونه برطرفش کنه .اگه شما خوب باشین با هم مادر شوهرت نمیتونه کاری کنه .اما تو این مدت شوهرتم بدخلقی کرد تو جوابشو نده و کاری کن که خشمش فروکش کنه که حداقل بچه شاهد خشونت بیشتر نباشه .اما مراقب خودتم باش . شوهر منم اوایل زندگی خیلی تندخو بود اما الان خیلی اروم تر شده .حتما شوهرت یه دغدغه ای داره که نمیتونه مدیریتش کنه .سعی کن بهش نزدیک بشی و درکش کنی .مطمعنا ادم پرخاشگر خودشم از خودش بیزاره و حس بدی داره . شایدم افسردس .

استارتر چندسالته؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
من عاشق بچه ام تا ازدواج کردم گذاشتم حامله بشم 

شما عاشق بچه ای

اون بچه هم عاشق زندگی تو این شرایط هست؟ مگه چون دلمون میخواد بایذ بچه بیاریم ؟اون یک انسانه و ما در مقابلش مسوولیم 😐

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
عزیزدلممممم منم دقیقا همه سرایط تورو دارم اما نتونستم تحمل کنم چون داشت به پسرم اسیب میرسوند موقع ها ...

پسر من تا دعوا شروع میشه خودشو پرت میکنه تو بغلم تا باباش منو نزنه ولی اون بیشعورتر از این حرفاست 

اگر جلو مادرش بد دهنی میکنه و میزنتت و منت میذاره و خسیس هست....و خانوادت حمایتت میکنن...

جدا شو

مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم