تاپیکو به این دلیل میزنم که تجربه خودمو با شما Share کنم
من از سن 10 سالگی که متخصص غدد ، کم کاری تیروئیدمو تشخیص داد تا الآن که 25 سالمه ، لووتیروکسین مصرف میکنم ، دوستانی که دچار این بیماری هستن میدونن که عدم مصرف این قرص میتونه باعث افت شدید خلق و افسردگی ، افزایش وزن ، تغییرات هورمونی و ... باشه
من 6 ماه گذشته مصرف این قرصو خود سرانه قطع کردم به دلیل مصرف داروهای مرتبط با اعصاب و انگار دیگه لزومی نمیدیدم که بخوام مصرفش کنم 🙂↔️
طبق روتین زندگی چند ساله ام که همیشه سونو میدادم ، بعد سونو پزشک بهم گفت بهتره نمونه برداری انجام بدی در اسرع وقت «خیلی خیلی برام سخته که بخوام توصیف کنم از زمان نمونه برداری تا زمانی که جوابش اومد ، بهم چی گذشت 🫠
فقط اینجا دوست دارم به کسایی که در مسیر مبارزه و درمان کنسر هستن ، بگم که خیلی خفنین ، صبر و تحمل شما ستودنیه و امیدوارم به زودی زود رخت سلامتیو به تن کنین ❤️ »
من نمونه برداری Fna انجام دادم، حین نمونه برداری که دردی احساس نکردم اما بعدش گرفتگی صدا و کمی درد در ناحیه گردن داشتم
بعدش حتما مصرف آب و مایعاتو افزایش بدین و حتی المقدور از خوردن غذاهایی که نیاز به جویدن زیاد دارن ، خودداری کنید ن
میتونم از حس خوبم بگم وقتی که جوابش اومد و فهمیدم مشکلی نیست 🤍
خلاصه که دوستان حتماً هر شش ماه سونو و مصرف داروهارو جدی بگیرین ، خودم خیلی دوست دارم اسم ببرم از پزشکم و مرکز پزشکی که مراجعه کردم بهش ولی خب احتمالاً دوستان عزیزی باز بیان و بگن برای تبلیغه :))))
همین .
امیدوارم سلامت باشید 🤍