2821
2789
عنوان

ازدواج

40 بازدید | 9 پست

سلام

دیگه از ازدواج نکردن و صاحب خانه وزندگی و فرزند نشدن خستهام

شغل دارم، سوای اون هنرمندم، کارآموز وکالت کانون وکلا هم هستم، اوضاع مالی پدرمم خوبه ولی نزدیک ده ساله مستقل زندگی میکنم تو تهران و خودم از صفر شروع کردم تقریبا

خواستگارهای شهرستان (زادگاه) به درد من نمیخوردن منم به دلم نبود بهخاطر ازدواج با من مهاجرت کنن تهران، پسرهای تهرانی هم دختر مستقل میبینن انگار جن دیدن درحالی که شریف زندگی کردم و روی چارچوبهام موندم

چطوری تو همین ماهها یه پیشنهاد خوب دریافت کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببخشید عزیزم من کلا دید خوبی نسبت به زندگی مجردی ندارم چه دختر چه پسر اصلا هر کسیم باشه

به هر حال شاید حق دارن من حق میدم

ولی خب شرایطت خوبه تو اجتماع باشی و به هر حال خواستگارای خوب میاد

دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥

ببخشید عزیزم من کلا دید خوبی نسبت به زندگی مجردی ندارم چه دختر چه پسر اصلا هر کسیم باشهبه هر حال شای ...

ما تو روستا زندگی میکردیم منم خیلی بااستعداد بودم

واقعا اونقدر سختی کشیدم بهخاطر نبود امکانات که آمدم تهران البته اینجا دانشگاه دولتی خوبی قبول شدم و کار خوبی هم تو دانشجویی برام پیدا شد

ببخشید عزیزم من کلا دید خوبی نسبت به زندگی مجردی ندارم چه دختر چه پسر اصلا هر کسیم باشهبه هر حال شای ...

یه نکته که غافل میمونه

باید نگاه کنیم وقتی امکانات تو کل کشور عادلانه قسمت نشده چرا باید امثال ما به ناحق قضاوت بشن

من خودم آرزوم بود کار کشاورزی و مرغداری دوست داشتم تو شهرمون میموندم ولی چیکار کنم روحیات و علایق و استعدادهام با روستا و شهر کوچیکمون جور نبود

رتبه برتر کنکور بودم و همزمان استعداد هنری بالایی داشتم

ما تو روستا زندگی میکردیم منم خیلی بااستعداد بودمواقعا اونقدر سختی کشیدم بهخاطر نبود امکانات که آمدم ...

افرین

تحسین بر انگیز هستی

خیلی به خودت افتخار کن

یه نکته که غافل میمونهباید نگاه کنیم وقتی امکانات تو کل کشور عادلانه قسمت نشده چرا باید امثال ما به ...

واقعا احسنت

سطحی نگر نیستی

خوشم میاد یه دختر فکر پیشرفت و ایندس