2821
2789
عنوان

به یاد قدیم 📺

43 بازدید | 19 پست

هر وقت به دوران نوجوانی و جوونیم فکر می کنم سرشار از شوق میشم ...عصرا حیاط قدیمی خونه مامانم فرش پهن میکردیم و کلی خوش میگذشت شبا با خواهرم توی حیاط تا اخرای شب میگفتیم و میخندیدیم.. آمار همه برنامه های تلویزیونی دستم بود ..فاصله ها دلنوازان و ...الان شاید چند سال میشه اصلا تلویزیون نگاه نکردم ...تابستون که میشد دنبال این بودم برم کلاسی چیزی یا کتابخونه کتاب بگیرم..انگار هر چیزی بو مخصوص خودشو داشت ماه رمضون، محرم،عید

نمیدونم من افسرده شدم یا دیگه الان فقط دارم روزای عمرمو میگذرونم ..من اون دوران زندگیمو خیلی دوس دارم 🥹

وااااای چقدر مثل منی

حتی شروع تابستون و بوی پوشال کولر تازه رافتاده هم یه حس خوبی داشت

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با تاپیکت منو بردی همون سالا

چقدر شاد و رها و بی دغدغه بودیم چقدر خوشبخت بودیم و نمیدونستیم

نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️

دقیقااا..بوی کاه گل وقتی که حیاط رو آب پاشی میکردیم🥲

😭😭😭😭

خیلی دلم میخواد برگردم به اون روزا

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

برای من از بعد فوت مامانم دیگه هیچی منو از ته دل خوشحال نکرد .فقط گذران عمر میکنم تا عزراییل عزیز این بار دیگه بیاد و به حرفم گوش نده و منو با خودش ببره

خنده بر لب میزنم تا کس نداند درد من

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

برای من از بعد فوت مامانم دیگه هیچی منو از ته دل خوشحال نکرد .فقط گذران عمر میکنم تا عزراییل عزیز ا ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه🖤میدونم خیلی سخته منم پدرم رو از دست دادم

عزیزم خدا رحمتشون کنه🖤میدونم خیلی سخته منم پدرم رو از دست دادم

ممنونم عزیزم .خدا پدر شما رو هم رحمت کنه 🫂🫂🫂

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نه خدا نکنه آبجی، افسردگی به این سادگیا نیست،

حسی که شما دارین یه دلتنگیه نه افسردگی

همه ما که آدما با توجه به این که هر چی بزرگتر میشیم مسئولیتمون بیشتر میشه ، وقت صرف کردن برای خودمون کمتر میشه و از یه طرف تغییرات توی محیط زندگی و سبک زندگی و خونه ها و هر چیزی که ما باهاش بزرگ شدیم و خاطراتمونو ساختن ما رو از اون فضا دور میکنه و به اصطلاح برامون نوستالژی میشه

اون بوها و اون خاطرات یه شادی عمیق و اما آلوده به افسوس و دلتنگی برامون به ارمغان میاره و ما رو پرت میکنه به خاطرات گذشته

و مقایسه اش با زندگیه امروزو باری که روی دوشمونه برامون تلخ و ناراحت کننده اس،

من مشاورم و اگه چیزی هست که دوست دارین راجبش حرف بزنین ، من در خدمتتون هستم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز